Isnin, 27 Julai 2009

temuduga yang kecewa

tadi saya pergi temuduga.konon carreer progression lah.gaji riban2.taPi....

berikut antara sesi perbualan temuduga yang telah di alih bahasanya kerana segala perbualan kami adalah daLam bahasa Peranchis[wakluuu]

cik puan:oh setelah saya teliti anda lebih berminat dengan kastemer serbis...
saya: ya cik.saya servis baiiiikkkkkkkk punyeeeeeee...[sambil mengekspresikan muka comel saya.konon menggoda]
cik puan:maaflah jabatan ini hanya terlibat dengan sales secara total.
saya: ya ke..
[hampas tak perasan]
cik puan:anda tidak membaca tentang skop kerja ini sewaktu memohon?
saya:ada.cuma baru perasan sebentar tadi sewaktu memeriksa email saya [kantoi sangat desperet]
cik puan:jadi anda masih berminat.

saya:semestinya tidak [muka yakin ni]
saya:walau bagaimanapun adakah boleh sekiranya CV saya itu diserahkan kepada jabatan kastemer serbis..[poyo je cover line]

cik puan:baiklah.saya akan usahakan.
cik puan:cuma lain kali baca dulu deskripsi kerja sebelum memohon [makan daLam...saya kena balik]

saya:baiklah.maaf kerana mencuri masa cik puan.

kalau datang pakai macam ni mesti dapat barangkali

nampak gayanya saya yang emsem ni kena meneruskan juga pekerjaan di tempat yang sama sampai tua.

sekian blog pada hari ini,


LOL,

ezam

3 ulasan:

mimie berkata...

huhuhu..pakai sebijik mcm adam lambert comfirm dpt keje..anyway,teruskan berusaha.best of luck!

[yAN!e][pUTraJAya] berkata...

berodben digi 1 free boleh?

hahahhahha.......sabor2 insyaAllah ada rezeki yg lagi gaji nye riban2....kekkekek

ezam berkata...

yanie....eden pon pakei stremyx....brodben belum meluas lagik.....