Rabu, 26 Ogos 2009

apa yang sya suka III

saya suka ambik gambar.snaP2 sana snap2 sini.pose2 sana posE2 sini.kalu dulu mase ade hempon kamera,suka amik gambor sindik mcm jakun..dah tuh pose pon cenggitu je lah... kuhnun nk bagik nampak slim...dan yg penting mms kt member2 ye....yg slalu jadi mangsa adalah member2 rapat opis, dak CD,epain.asrul n hanie...merase r derang mendelete sebab memori penoh.....muahahahahaa...sekarang sejak hempon nih dh jd cam cencalok dh kureng sket tebiat tuh....
ehehem2..skrg dh upgred..pakai SLR...di beli dgn duwet sindri ye......bukan ditaja.....[motippppp]ekekekekkee....[ada 4 bulan lah gak]...takde lah terrorrist sangat...ade memeber2 yg expertise edit sana sini jd gempak...saya belum lagi ke situ....tapi asal boley sudeyh....yg penting dapat sNap2....dapat ketik2 button kamera saya dh feel2 mcm nigel baker..bley?????yang tak best sebab takleh amik gambar diri sindrik...T_T


dh masok puasa ke empat nih..rasa agak ringan sedikit....mkn pon ala2 miss world kan....ekekekekeke..harap2 maintainlah tebiat mkn cenggini....tak membazir..^.^...


oklah tgklah among gambar2 yg saya snap2....nk tengok semua g cek kt fesbuk ye....













sekian blog pada kali ini.


LOL,
ezam

2 ulasan:

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ berkata...

>> nanti ambik gambar acu yanie plaK yer.....[konon2 NUR AMINA]

hahahahha

Asrul "iLham" Sany berkata...

ambik gambar i masa PeTA ngan grad x?

(maksud semiotik adakah sedare akan dtg n masuk sekali serta tidak tido dalam surau spt dulu. huhuhu)