Rabu, 5 Ogos 2009

PTPTN datang lagi.......

sampai2 je rumah emak terus cek surat.dalam banyak2 surat tu terselit legal letter dari PTPTN....again????hahahahaa memanglah salah saya.dari grad tahun 2003 baru bayar sekali RM100...[itu pun sebab ada surat peguam]...kali ni turut di sertakan dalam surat tersebut saya tidak di benarkan ke luar negara selagi tunggakan ptpTPOOOOO [Ooopppssss] tak dijelaskan......hampas!!!!baru berangan bercuti ke Milan...ahaks!!!.....

inshaaLLah esok nk ke opis PTPTN kot untuk mintak potong bulan2 dari gaji bulanan.cakap banyak pun tak guna.agreemant pon duLu kita gak sain....yelah ingat lepas grad leh keje grand2.......last2
keje biasa2 aje...

takpeLah,dosa pon dh berlonggok takkan nk tambah lagi dgn hutang2 nieh...kot tetiber sok mati sudden death at least dah bayar sikit. hrmmmmmm pening....


nak start bisnes tampal tiub ar as side income.
tpoNlah no tersebut.pasti bukan saya yang jawab.muahaahaha



sekian sajalah blog pada hari ini.



LOL,

ezam

6 ulasan:

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ berkata...

bayor jangan tak bayor....hiks~~

kalau pi MILAN....saya mau ole2 yer.....

hehehe

sekian.terima kasih

ezam berkata...

ole2 ape tuh cik yanie?????

mimie berkata...

huhuhu..tol tu ezam..dah kena start bayar la tu.nti nak pergi milan bgtau la..sy antar kt airport..ngeh2..

ezam berkata...

ahaks..g miLan maybe not...taPi g kilang maw2 jugak ar....

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ berkata...

ole2 itu makna nye hadiah @ buah tangan

hahhahhahha

ezam berkata...

alalalalala ck yanie...tauler ole2 tuh adiah bukan ole ole ole lagu bola tue kan.....yg dimaksudkan nk ole2 ape donk....^.^