Khamis, 13 Ogos 2009

twilight!


hey u ai monyetlah bukan tikus.dun take my pic!!

bangun2 tidur je tadi,tetibe terbau sesuatu yang hangit[bau bangkai]di sebalik yang wangi(sayalah tuh)..ada bau macam kucing..dalam hati mintak2 janganlah ada kucing beranak lagi kt blkng tempat sidai baju(yang kutukar jadi dapur masak)..sekali tengok rupa2nya ada tikus mati.besar pulak tuh..ada kesan gigitan di leher tikus itu...cantik benar tikus itu landing didalam mesin basuh separa otomatik saya yang dah tak berfungsi pengeringnya.

hati jadi tak sedap.resah gelisah.

lantas,selepas solat zohor pada pukul 4pm..[jangan komen kay] saya buang tikus itu tanpa banyak cakap dan terus membeli rojak akak indon kt bawah flat ni dan makan sambil menonton puteri aurora beradu....tengok sambil mengutuk2 dalam hati...[motippp dh kutuk2 tapi tengok sampai abih]

moral entry pada hari ini ialah jangan kutuk keterlaluan sesuatu yang kita benci,kelak nanti kita suke....[so ape kaitan dgn tikus tuh ek???]
.

itu kaki saya.itu karpet ikea.pls take note.motip!!ahaks!

sekian,blog pada hari ini.

LOL,
ezam

p/s:saya tahu tajuk itu mmg takde kena mengena.layan jer.

2 ulasan:

Asrul "iLham" Sany berkata...

sayanglah orang yg tersayang sebelum beliau pergi...
amin.

ezam berkata...

saya yang akan pergi dulu.....selamat tinggal dunia...............T_T