Rabu, 14 Oktober 2009

akhirnya...........


itu umah abah n emak saya

setelah berkira2,berfikir panjang dan setelah buat solat istikharah maka saya berkeputusan untuk pulang ke pangkuan keluarga di kampung......agak berat juga buat keputusan nieh...dh terbiasa duk sorang2...tapi bila pikir2 abah pon dh tak kerja sekurang2nya dapat membantu apa2 yg patot......duit sewa umah ni boley bagik kt abah....[sementara tunggu rumah sendiri yg di beli bukan menyewa]

minggu depan move out inshaallah...tadi dh sms tuan rumah..hrmmm barang2 umah nih mcm nk jual jer....ade sesape nk beli peti ais toshiba,washing machine n tv 21 inci???huhuhuhuhuhu...malas betol nk angkot2 nie...


buat kengkawan,skendel2 dan sesape yg berkaitan yg rasa lepas nih susah nk jumpa etc dont worry..ada masa free inshaallah boley ngeteh di mana2........bak kata pepatah jauh dimata dekat di hati...dekat di sayang jauh di kenang....walo jauh di kapar,klang kalian tetap di hati.....[cewaaahhhhhhh]

selepas ini jadilah saya teruna desa berduri.....ahahahahahahahahaha

sekian,blog pada kali ini.

LOL,
ezam

3 ulasan:

wani berkata...

xpe... salah satu pengorbanan utk mak n ayah juga..sementara derang masih ada ni.kalau wani pun,wani akan buat mcm tu juga.... Insya Allah.. Tuhan akan membalas apa yang kita lakukan utk keduanya... ;-)

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ berkata...

tv 21 inci berapa mau jual incek?
hahhahhaha
bleh di kasi free tak?


heehheh

-cD- berkata...

Ahahaha x leh panjang kaki dah..
aktiviti di samping keluarga adalah bersimpuh, bersopan santun dan berhemah.. matilah..