Jumaat, 23 Oktober 2009

drama drama drama........LOL

sangat blur2..kurang tidur.jadi entry kali ini ringan2 saje.
skrg nih tgh sebuk follow 2 drama.nur kasih dan sumpah bunian.memang tak pernah miss.

baideway,

di antara nur amina dan siti hawa,siapa kah pilihan anda????


biasa2 aje tapi punye karekter diri yg kuat.tabah bla.blabla.


comel mcm kucing....sangat2 la

tapi di antara keduanya saya tetap memilih beliau
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
--



ada 50juta dalam akaun okey...
bukan fantasi bukan drama..


mataku dan mindaku hanya memikirkan uang sekarang..
$$$$$$$$$...

ahahahahahahaha

dah ngantuklah...esok nk g umah sewa,bersihkan sket2 brg2 n serahkan kunci kt tuan umah...[nk ngata nieh..dekat 2 taun stay tak pernah jenguk2 atau tanye keadaan rumah or penyewa tapi bile tanya pasal nk balik deposit dan2 tulah nk cek bil lah condition umah lah..blablabla...mcm cipan tol.....]

sekian,blog pada kali ini.

LOL,
ezam

5 ulasan:

Liliyuli berkata...

tuan rumah tu wat spotcek kot2 ada conteng2 kat dinding..nak tolak duit deposit beli cat baru...hahaha

ezam berkata...

tuan rumah nk cari point takmo bg full deposit....seb bek maseh pegang agreemant tuh...

A New Day berkata...

asyik igt tuan rumah sampai lupa ada date kan...huh..

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ berkata...

pilihan saya adalah...:






NUR aYANIE....

mueehhehehe

-cD- berkata...

ermm cD pilih Sarah..
sialkan watak dia, tapi cD suke suke suke...

hahahhah