Khamis, 15 Oktober 2009

hempon baru!!!!!!!!!!!


biasa2 aje.....


dedua barang free......LOL....


i wish i had this 1........

akhirnya setelah genap 2 tahun....dapat phone voucher lagik..huhuhuhu...nk membeli hempon memahal mmg la xder makna jadi bile dapat voucher RM1000 rase mcm jakun sket la...

tanpa berlengah lagi pergi ke kedai hempon membeli hepon walopon asalnya nk beli kaler merah namun akhirnya dapat yg itam....seb bek my fav kaler pon itam.....layan je lah...member soh tunggu dulu n beli E71 tapi takmolah nk kena top up another 200+....byk brg nk beli lagi nih...

tapi rase ke bestat tuh kureng sket sbb rase mcm sayu nk meninggalkan apartment yg mewah ini..(padahal flat aje)...sedey banget...tapi ape nak buat.......layan je lah...tanggungjawab kena dijalankan....bukan pindah ke UK....klang aje pon..hohohoho...

ok lah..nk tengok sumpah bunian dulu...comel je tengok nora danish....

sekian,blog pada kali ini.

LOL,
ezam

9 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Welcome to E Series Family...

ezam berkata...

yezza......E for E.Z.A.M

Deqrum Laiel berkata...

mai cni satu...
sedekah itu perbuatan yg mulia....
:P

ezam berkata...

deq:ini pon hasil sumbangan kampeni yg bek ati...ahahahaaha

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ berkata...

wah wah wah....
hempon baru....
mabeles...
hitam itu menawan qolbu....
hehehee....
nak pindah klang....?
leh la nanti lepak2 manje di Tanjung Harapan

[tak pernah sampai..tp member cakap situ best nak lepak2.....ye ker pakcik E?...]

=D

ezam berkata...

tanjung harapan tue dolu2 tempat 'keter rosak' petang2..malam2....tau2 aje goyang2..gegar2..keter memasing...ahahhaha.....

A New Day berkata...

HP baru, Rumah baru, bini baru bila plaks..opsss

ezam berkata...

bang endi:mane bley langkah bendul...org tua jalan dulu....hahahhaha

Asrul "iLham" Sany berkata...

cam ne nak dapatkan bini baru?
kalau 'bini' lama ada lagi.
ops!!!
hahahahaa