Isnin, 19 Oktober 2009

kastemer serbis week n seprise.....LOL

beberapa hari lepas ade minggu khidmat pelanggan atau customer service week kt opis..tema taun nih smiley2...motippp....huhuhuhu....this year mcm tak hepening sgtlah....dapatla gak merasa urutan bahu oleh masseus2 yg mcm tak pro aje....ahahahaha..taun nie takde party2 mcm selalu...huhuhu...so tak amik port sgtlah...lainla mcm ari seketeri glam gak..ahhahaha...

tapi paling terkezot dapat kad wish2 [mcm kad raya la]dari my best opis mate si hendra...huhuhu..tak ku sangka dalam duk melahar2 ingat juge kt patik....sekali dgn kad tuh ade 2 gula2 love2......dalam 0.05 saat dh habis dh gule2 tuh patik ngap...bab makan takde makne nk sentimental2....ahahaha....thank you soo much hendra lalink......ahaks....dgn ucapan bile lagi nak belanje aku tony ramas dada[lol] hahaha.....baideway layanlah gambor kt bawah nih....



tu dia hempon baru saya.....tesenyum den...


mcm tak sangke jer.....so touch n go....


is it..padehal slalu ko maki aku kan.....


anak sape lah yg cute miut nieh..ahahahahahaha



inilah hendra n famili..........


oklah..nak tido dulu.....petang nih nk sambung tgk sumpah bunian.....hahaha


sekian,blog pada kali ini

LOL,
ezam

3 ulasan:

Asrul "iLham" Sany berkata...

bff sangat kannn???
nicole richie and paris hilton sgt...

ezam berkata...

i gisele ye.....ahahahaha

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ berkata...

HEADER BLOG....seksi...i like...heheh

HENPON BARU...mantap...hitam itu menawan...

SENYUM....senyum lah walau hati ku terluka....[MOTIP JIWANG LEPAS BEKPES MUSHROOM SOUP] hehehhe