Rabu, 14 Oktober 2009

kisah lampu....


yg ni abah beli

smlm lepas balik kerja g kedai lampu...kt bawah umah jer...malas nk kuar jejauh...usha2 nk belikan lampu untuk umah emak..naik bingung...baru 1 kedai dh kompius nk pilih mana 1......sangat cantik2...harga pon not bad....ade diskaun...nk bagi match dgn chandelier kicik tuh tapi tak hengat kaler ape....last2 beli set yg simple je untuk didnding tepi n 1 lampu yg simple gak untuk porch...bila dh pasang lampu yg kt porch nampak buruk lak....huhuhuhu...xpelah next year kalo ade bajet lebey bley belikan yg lain....


satu RM80


cantik tak effect dier???


owh yg ni bukan lampu....ni tukang pasang jer..ahahah

baideway emak & abah soh duduk kt kampung....dulu alasan umah sempit....skrg ha merasa umah besau....tak tau nk bagik alasan apa....tgklah macamana nanti....kalau tak dapat gak menukar kerja yg lebey bagus i might consider tinggal dgn famili.....


sekian blog pada kali ini.

LOL,
ezam

5 ulasan:

homietouches berkata...

if aku la diberi this request for sure laa ni jugak i'll stay with my family.. family is the greatest relationship ever and ever i love living with my family ....

mimie berkata...

aihh...gmbar montot si tukang pasang lampu pun ade..

im totally agree with homietouches.sy pun,kalo ade peluang,mmg nak duk ngan family.cuma skang x boleh lagi.someday kot..

ezam berkata...

homietouches&mimie:yerp cant agree more..nih pon sdg menimbang2..dh 70% dh nie....mmg seronot tinggal dgn family(esp umah baru..ahahahaa)but there's other thing i might consider as well....hrmmmmmm...fenin!!

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ berkata...

wah.....ABAH...saya pun mau lampu lip lap mcm tu....mau letak dalam keta...kekekke

acu yanie tgh fikir2...

" bila saya mau duduk dengan FAMILY MERTUA...? "

kekkekekke

ezam berkata...

yanie:mentua katenyer...overrrrrrrrr...ahahahahhaha