Sabtu, 17 Oktober 2009

marilah pindah episod 1

esok akan start packing brg2....saya akan move out hari khamis...hukhkhuk...sedey....tapi minggu nih dh start repacking barang2 dh....dimulakan dgn si asrul a.k.a toyboy yg akan membawa anak2nya pulang ke umah bujang beliau di cheras....anak2nya yg sangat2 mahal itu duduk di ruang khas di 2nd room umah saya..almaklum duk sorang2 n ade 3 bilik n 2 of it adelah kosong....bagi lah 1 bilik untuk anak2 dia.....huhuhu.....sian anak2 dia pehni kena duk beramai2....dh takde privacy dh pehni....asal jgn ilang udah..menangis kang.....


total $$$$$ anak2 dia nih kolo kumpul
bley buat deposit uma teres...tsk tsk tsk...



oleh krn mendedahkan aurat so amik gambor kapla jer....

si asrul ni pandai gak masak...n amongst legendary food adelah pasta/makaroni masak kicap....marbeles.......huhuhuhu....org kelantan lah katakan.......dan sebleum berpindah nih telah kupow beliau untuk masak..sangat sodap.....teringat masakan nenek beliau di kelantan..sangat legend....ayam percik n nasik dagang yg very2 original.....huhuhuhuhu....


nilah pasta masak kicap beliau...


makan taim!!!!!!!!


okeylah nk tengok berita jap....nk update sket2 walopon sumer propaganda jer...

sekian,blog untuk kali ini.

LOL,
ezam

4 ulasan:

Asrul "iLham" Sany berkata...

biase, see the leg ar...
hahahaha

x sabar nak ade rumah sendiri dowh.

ezam berkata...

eleh pantang kena puji....


cepat2 beli umah leh saya menumpang mandi....ahahaha..

kang tau2 tambah collection toys....

Deqrum Laiel berkata...

pindah ke mane tu?

ezam berkata...

pulang ke kampung tok muda ^^