Selasa, 20 Oktober 2009

marilah pindah episod 2

hari ni 20/10/2009 dh start pindah barang....ari nih pindah anak2 ikan si budak asrul ke umah sewa dier di bandar seri permaisuri...thanks to encik hassan drebar lori yg tak banyak karenah...[last2 baru tau adik dia duk sekampung dgn patik]..dan thanks juge buat encik alan deber lori yg mcm ampeh....janji manismu..ku tunggu kol 12 sampai mlm baru kompom tak jadik...mengong!!!!


i wish i can play guitar....tetiber...


dari ruang luas ke ruang sempit...sian bumblebee


mcm tongkang pecah...

lepas pindah brg n susun sume anak2 ikan beliau apo laie g lah makan...kali nih makan di Q bistro bandar permaisuri..plan nk minum aje last2 mentekdarah gak..hahahaha..mmg xder can lah nk selim...

kelas kedai mamak nih...ala2 kopitiam papa rich plak....yg best harga dia sangat reasonable n tempat dia sangat2 comfy n agak best gak lah......sambil makan2 bley cuci mata...hahahaha


mee rebus yg suam2 kuku...


mee goreng mamak..sedap gak..


walo suam2 kuku tapi habis kurang dari 2 menit..hahahaha



teh o halia n ais kusun....

sampai ke umah kota damansara tidoq kejap.....asar bangun n start peking2 barang patik pula...tak banyak brg yg perlu di peking...cuma brg2 besar mcm peti ais,almari,mesin basuh,dapur gas je yg perlu di angkat khamis ini...lepas maghrib turun bawah g kopitiam beli kopi putih ais n choc muffin.........mkn siket jer...dh gumuks....heh!!!


muffin yg sedap......

ohhhhhh sumpah bunian dh start......


comey gilerr bunian nieh....


sekian,blog pada kali ini.

LOL,
ezam

5 ulasan:

Asrul "iLham" Sany berkata...

nantikan kemunculan i di kondo baru u...
hahahahaha

ezam berkata...

berjiran ngan umie aida la ye gamaknya....leh patik tumpang...hahahhhahah..stakat duk flatt patik tak layan....ahahhahahaha

eQbalzack berkata...

perlukan pereka dalaman tak bertauliah?? sila hubungi 'kurasakan something...'. hehe

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ berkata...

uish
mee rebus...
menyelerakan...
selamat berpindah.....
tak mo singgah Putrajaya kah?
jumpa cik yanie gebu?

hehehheh.....

ezam berkata...

abg eq:wahhhhhhhhh tp ti kena caj lebey...so gunakan idea sindrik untuk menata rias umah ibuku....


yanie:pindah menuju ke kole selangor n nk singgah ke putrajaya...kolo nek belon udara bley ar..ahahahahha