Jumaat, 30 Oktober 2009

papadom or papaya???

senin lepas gi tengok papdom ngan toyboy kt midvalley....layan juge la citer nih arahan pengarah gebu terkemuka si afdlin shauki....ala cerita famili..biasa2 aje tapi yg menjadikan ianya luar biasa sebab lakonan mantopp semua pelakon2 nya espeseli aksi2 selambe kodok tuan pengarahnya....lawak giler...4 bintang setengah saya bagik...lagik stengah saya simpan sbb ade few things yg boley di perbaiki lagi...kire tak salah pilem ini menjadi pilam tarbaeekkk malaysia sem lepas...ahahaha..takde la rasa mcm 'bijaksana' macam kalo tengok pilem2 profesor2 diluar sana...oooppps...


ni bukti saya tengok muvie ini ya pak...

pagi2 lagi nih duk bersiaran menghapdet blog sambil makan nasik goreng ngan omak di desa terchenta..abah dh g opis lama sbb ade urusan....bekpest ngan zakwan jer pagi ni..bukan selalu dapat bekpes kt umah...emak wat nasi goreng...abangku beli nasik lomak...ai makan papaya je....mengenangkan perot dh berlapais2 mcm kek lapis sarawak tahan je lah...ahahahaha


motipp bibir ala2 amber chia...kalah CD cengginih..ahaha

atas permintaan ramai lagu latar telah di ubah sebab masing2 tak menahan kilau kemilau dato' m daud kilau..muahahahahaha....sdg dalam usehe mencari lagu yg lebey mereng dari biasa...ahhha..sementara tuh layan lagu cik marnee nih...


kesian siti hawa muke dia dh buruk gara2 azeera yg cam hampeh....kepada si adam tuh padan muke kena panah petir...ahahahah....giler wa seisi kuarga emosi semalam layan citer nieh..ahahaha..dan kepada laki2 yg berskedelan ngan bunian juga jaga mulot anda..jangan lahar2 nati kena petir...ok lah nk g TM klang..ade hal ngan stremyx yg perlu di setelkan..jaga ko..nk ngamuk nih..ahahahhaa

ni meja keje patik...feel2 mcm putre bunian sdg online..LOL

sekian,blog pada kali ini.

LOL.
ezam

3 ulasan:

bidadari berkata...

...putre bunian ... katenye..opps tgk sikit tang mana tu cek,

tang mata-nya kah , tang idung-nya atau tang jangut-nya kah...uppss....tak pe ku masih lagi tersenyum ni ...=) (terpaksa menahan w/pun lagu ini dap sgt =))

Mimie.Candy Cane berkata...

me 110% agreed with ur movie preview.ai pun dah tgk,mmg best.credit to afdlin.

best nye bekpes masakan mak.jeles la...

ezam berkata...

bidadari:jgn jeles kay...ahahaha

mimie;yerp...sgt marbeles para aktor2 citer papadom nieh...