Rabu, 21 Oktober 2009

peluh,laksa dan kepam...mana 1 pilihanmu?????

penat sket.kemas barang2 ngalahkan bibik ataupon maid filipino pangako sayo.sambil2 ngemas sambil membiorkan blog ini terpasang....mendayu2 backgrounnyer...wahhhhh feel2 berharap siti hawa dtg membantu....LOL.....
giler penat lah turun naik buang kotak2 n brg2 yg tak diperlukan..semuanya dilakukan sendiri tanpa bantuan kuasa2 ghaib mahupon anak2 ikan...ahahahaha....

baideway nk stori siket nieh..ni ade kaitan dgn tajuk entry kali nih....lepas penat2 ngemas2 pegilah turun bawah gi kafe deli..tmpt kopitiam feberet....[espeseli white coffee n asam laksa nyer mmg marbeles]....ingat nk tapau la sambil tunggu sumpah bunian nk start kt tv9....

tgh2 duduk2 tgu order skalik nampak bibik kedai tuh kuor dr dapor lap2 peluh di leher n di ketiak sambil jalan2 bukak fridge amik bahan mentah...selamber badak jeeer....tisu yg basah itu masih terpegang rapi ditangan okey....hahaha....dahla peloh merecik recik...


aidil nk pengsan lah achik ezam....baw kepam

yg best tetap tapaw sebab dh lapau tahap pelarian n kuhnunnya for the last taim la mkn laksa asam dia.....kurang asam tambah kepam secukup raser...ahahahaha....bile taim makan tak pikir sgt sebab tgh penat n lapar...bile dh masuk perot dh duduk2 sedap2 baru teringat2 memori tercipta itu.....yucckkkssssssssssss!!!!!!patik bleklist kedai itu!!!!!!!!!!!

oklah nk sesiap berdandan ke tempat kerja........(ahaks poyo...padahal g keje selebet jer pakai siper n jins...kdg2 mcm out of the bed jer....[baru stylo!!!!!].....)

sekian,blog pada kali ini

LOL,
ezam


6 ulasan:

Mimie.Candy Cane berkata...

ayo....peluh2? ntah2 masam2 kat laksa tu jasa peluh bibik tu tak ezam? hahahha...

yuckk!!

ezam berkata...

mimie:tulah pasal..no wonderla selama nih termimpi2.......ahahhaaahha...

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ berkata...

tekak terasa geli2 manje bila baca tang makcik berpeluh itu...

haihhhhhhhhhhhhhhh

-cD- berkata...

eeeuuuwwwww..
itulah rahsia penyedapnya..
wekkkkk, sori termuntah..

ezam berkata...

yanie:yawwwwww geli2 manje gedix2 santai kesahnyer....ahahahaha

CD:brape bulang????

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ berkata...

laksam kepam 1 bang
kuah banjir yer



hahhahhaha

* lepak kat opis sambil berfoye2 dengan budak2 praktikal....hehehe *