Ahad, 4 Oktober 2009

santai......



weeken yg agak santai...ari sabtu bawak parents g beraya umah member2 mereka di kundang & kuala selangor....pehtu men2 dgn anak buah...nakal yg amat..tapi kolo takde derang pon bosan gak..ahad pagi lepas bekpest nasik lemak yg memang berlemak sesiap balik damansara...tidoq sampai ke petang tanpa gangguan like dolphin....hahahaha...

mlm nih kerja shift kol 12am.....layan kan aje....

sekian,blog pada kali ini.

LOL,
ezam

6 ulasan:

Asrul "iLham" Sany berkata...

wah, sodapnye nasi lemak...
huhuhuhu

Tanpa Nama berkata...

erkk.. kalau ye pun suka akan kanak2 atau bayi kecil.. takan pakai BOXER kot ... dari mula laa kena memupuk sifat ketatasusilaan agar menjadi contoh yang baik and di pandang melia....

Dah Name Achik paham2 je laa nak "bersosial" pun tak kan ngan bayi kot...

renung2 kan lah ... selamat beramal...

Tanpa Nama berkata...

betul tak.. correct me if im wrong...erkk.. k aa mau tido baru saj amemulangkan diri ke rumah .. hidup ngan GG kene pandai bahagi masa...bye dak eZam... aka Zam zaM ala Kazam a.k.a =(ZZaK)

ezam berkata...

wow...gambar tak full pon bley nampak boxer...kaki skodeng nampak....

itu suor 3 suku lah dol...manade boxer plaks...mende komenmu merapung nieh...

tulah asyik overtime je kapla pon udah wenk dh....g tidoq puas2....hahahaha...

Tanpa Nama berkata...

ye aa yeaa... moral of the setori morning glori... dun judge people from its suwaw... then people also dun wear sumting like this biking kapla jadi kapla jingga ....

Deqrum Laiel berkata...

kuala selangor???di manakah itu??nampaknye seperti hampir dengan rumah beta..beta???hahahaha..