Khamis, 22 Oktober 2009

selamat tinggal penthouseku.....

stelah lebih 2 tahun bersekedudukan denganmu akhirnya kau terpaksa ku lepaskan jua.

I want nobody nobody But You,
I want nobody nobody But You How can I be with another,
I don’t want any other
I want nobody nobody, nobody nobody

[..motipp tetiberr......]

wahai siantan 2-3-10 kota damansara,
kau kulepaskan dengan rasa berat hati.
harap2 sesiapa yg bersekedudukan denganmu selepas ini,
dapat menjaga tubuhmu dengan sepenuh jiwa dan raga.

"Adakah engkau tahu… ini cinta
Adakah engkau pasti… ini untuk selama-lamanya"

bawah nie gmbr2 memori umahku penthouseku...
[penthaus kos rendah yo jang].....



single lakis hall......simple but nice[like me]


cadar biru bantal oren...kaler yg mantap..ahahaha

downgred gi lantai......kaler tetap menten...


red+bleck frm ikea[motip nk bold]


my 1st tibi..2003..beli installment ye tuan2...


isi peti es ku...
deswai i loose weight...itu je isinya..ahahaha


meja solek..yg penting bedak anakku ye...ahaha



Kelip-kelip disangka api,
Kalau api mana puntungnya?,
Hilang ghaib di sangka mati,
Kalau mati mana kuburnya?


owh sedeyyyyyyyyyyyyyyyy T____T!!!!!


p/s:lagu latar nih ade mencengkam tak????ahahahahaa...dun cry for me org2 kota damansara......


sekian,blog pada kali ini.

LOL,
ezam

10 ulasan:

Asrul "iLham" Sany berkata...

A place to crash
I Got You
No need to ask
I Got You
Just get on the phone
I Got You
Come and pick you up
If I have to

What’s weird about it
Cause we’re right at the end
Mad about it
Just figured it out in my head
I’m proud to say
I Got U

Go ahead and say goodbye
I’ll be alright
Go ahead and make me cry
I’ll be alright
And when you need a place
To run to
For better or worse
I Got You

In falling apart
Of …
Let’s be bigger than that
And remember
The colding(?) outdoor
We we’re both alone
Both surviving
No trouble no need for a show
Just wanna say;
I Got You

Go ahead and say goodbye
I’ll be alright
Go ahead and make me cry
I’ll be alright
And when you need a place
To run to
For better or worse
I Got You

Go ahead and say goodbye
I’ll be alright
Go ahead and make me cry
I’ll be alright
And when you need a place
To run to
For better or worse
I Got You

‘Cause this is love that I
And nothing we can both control
And if it don’t feel right
You’re not losing me by letting me know

So,
Go ahead and say goodbye
I’ll be alright
Go ahead and make me cry
I’ll be alright
And when you need a place
To run to
For better or worse
I Got You

Go ahead and say goodbye
I’ll be alright
Go ahead and make me cry
I’ll be alright
And when you need a place
To run to
For better or worse
I Got You

A place to crash
I Got You
No need to ask
I Got You

ezam berkata...

motippp full lirik.....hahahahahaha

Asrul "iLham" Sany berkata...

Go ahead and say goodbye
I’ll be alright
Go ahead and make me cry
I’ll be alright
And when you need a place
To run to
For better or worse
I Got You

ezam berkata...

ade dwet ok sajorkkk.....ahahahahaa

DaliaLiyana berkata...

lorr....ni ape kes ni???
takpe...sabar k...

fruzabdullah berkata...

sejak biler ko minat lagu wonder girls ni? hiks hiks....

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ berkata...

bnyk nak kena komen n3 nih
hahahaha

+ bila nengok kain pelekat dengan sejadah....nampak mcm drama nur kasih...teringat ADAM [hehehhe]

+ bila nengok meja hitam merah...ada kah balang kopok goreng di atas meja itu? hiks~

+ aper kes sebelah TV ada CLAYPOT nyer mangkuk tu? hahahah

+ NATA DE COCO..sangat2 cedap...nak2 yg kaler pink...

+ bedak anak ku stok utk setahun eh? ahhahah

ezam berkata...

sebenarnya tadi dh reply tp tetibe blog ni bengong lak...so malas lah nk taip reply tue balik......ahahahahhahah

homietouches berkata...

hakirnya berhijrah jugak ler tuan punya badan bernama seperti tertera diatas, cantik gak bilik siap ade tals lagik tu siap ngan bilik mandi attach ker ?...wah .. ni mesti ibunda mung sediakan supaya anaknya bercita cita tinggi untuk sediakan die menantu ... tak gitu jam... i know i know... mom's heart..

lawa kaler bantal mu.. menawan...i like... malam ni kalau ade rompakan semua itu adalah di sebabkan untuk mrompak atau merampuk bantal mung har har har

erkkk...

p/S : tak pe aaa aku tau dah jawapan mu... bila kuaw topik ni ku sudah tau jawapan mu,biar je die di anak tekak mu tak perlu di lontarkan dengar je jawaban ini,
memula kata tak nak , tapi nak sebenarnya dalam hati god's knows everything ... har har har... gulp.

angel a.k.a bidadari...mcm anuar zain and me... hu kwns me and god's that my piling towards him...

homietouches berkata...

homietouches berkata...

hakirnya berhijrah jugak ler tuan punya badan bernama seperti tertera diatas, cantik gak bilik siap ade tals lagik tu siap ngan bilik mandi attach ker ?...wah .. ni mesti ibunda mung sediakan supaya anaknya bercita cita tinggi untuk sediakan die menantu ... tak gitu ... i know iknow... mom's heart..

dari sudut SSFo komen yang bernas lawa kaler bantal mu.. menawan...i like... malam ni kalau ade rompakan semua itu adalah di sebabkan untuk mrompak atau merampuk bantal mung har har har..gulp.

erkkk...

p/S : tak pe aaa aku tau dah jawapan mu... bila kuaw topik ni ku sudah tau jawapan mu,biar je die di dalam anak tekak mu tak perlu di lontarkan dengar je jawaban ini,
memula kata tak nak , tapi nak sebenarnya dalam hati god's knows everything ... har har har...

angel a.k.a bidadari...mcm anuar zain and me... hu kwns me and god's that my piling towards him...