Sabtu, 28 November 2009

akhirnya nur bertemu kasih nya jua......

[sebenarya dh buat entry lain tapi atas sebab2 menjaga ssensitiviti umat2 yg kepochi terpaksa didelete hahahahaha...]

hrmmmm baideway malam tadi dh ending Nurkasih....giler terbanyak saspen sampai rasa mcm nk maki tv3 jer sebab tetibe banyak lah plak iklan...[lagi menyampah tengok iklan indo mee ngan eno...rasa mcm nk sepak2 je pelakon iklan tuh]..hahhaahahah...

ape2pon at the ending part wa tangkap leleh...berlinang airmata den ni ha...[bluweeekkksss]....sambil2 tgk tv sambi tengok hapdet rakan2 fanatik nurkasihku di fesbuk..hahahaha...depa lagik dasyat dr ku...especally aly, siap ada ulasan selari lagik...kalah rancangan sukan....



"dan sampai akhirnya cinta nur hanya untuk abang..."part nih buat jiwa lelakiku tersentuh.....ahaks.....meremang bulu ari2 den....

tapi mmg emosi lah ending dia..tak rugi ai follow lebey dari 3 bulan.....[siap sekali tuh ngah best2 soping kt ikea/curve boley bergegas balik umah dulu tengok citer nieh..hahahah sian makku semput naik tangga flat dtg umah..]

scene sarah kena hempap cermin tue pon mcm tak disangka2......rasakan ko sarah..seb bek tak mati...kolo wa jd nur tuh dah lama wa terajang adek mcm tuh...hahahhaa emo..baideway kretip gak kabir bhatia nieh...Love your work macha....[nk gak selit2 scene kt mumbai kann..hahaha]..

nampaknya jumaat mendatang nih dh tak sama sepeti jumaat2 yg lalu.....kolo tak siap bei barang2 kudapan kt giant kota damansara laie..hukhukhuk..paling kelakar bodow kdg2 siap pakai jubah laie amik feel..hahahahahaktuih...mcm budak2 jer pangai tak senonoh nieh..

akan ada citer baru..tak sure best ke idak..tapi lagu ex gf ku(DSN...lol) jadi lagu latar....layannn sudey...


serabutnya hatiku sesuram mentari terbenam di ufuk timur....

wokeylah..nk baring2 before ke tempat kerja......haissshhhh...majlis qurban n kenduri umah nenek terpaksa skipped kali nih...penatlah..mlm ni kerja...lagipon derang tukaw hari without prior notice..dh cun2 ai coti ari jemaat depa tukaw lak tarikh majisnya...susah nk arrange coti kt opis ai tuh....sowiee nenek...takpe sepupus sepapat wa manyak..sure ketidakhadiran diriku tak mencacatkan majelis...


i lap u nenek....

sekian,blog pada kali ini.

LOL,
ezam

3 ulasan:

Mimie.Candy Cane berkata...

ai tgk tv,dia ulang lagi kan citer ni? boleh ulang tengok lagi ezam..hehehe

ezam berkata...

ha'ah tapi biasalah barang2 dh masuk peti es pehtu nk di perhangat2 rsanya dh tak fresh..hahaha

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ berkata...

haih...
bila tgk pic kawin nur amina n adam...
dok terbayang wajah ku di situ....

tp saper kah calon yg akan menggantikan wajah adam di sebelah ku nanti? hahhahah.....