Isnin, 2 November 2009

bile nafasku terasa sesuatu.....

malam tadi sedang asyik bekerja melayan kastemer di awan kuning tetibe rasa sukar untuk bernafas....demmm...short breathing.....muke dh start lain mcm...tapi maseh menten n keje dgn tenang...carik minyak angin tak jumpe...

kastemer lak mcm lahar nk memaki....seb bek ade member bagik minyak rimau n seb bek gak rin a.k.a bidadari(katenyer)cepat2 carikkan minyak angin tepuk2..rasa lega sket....rase mcm nk balik...tapi tak mau sbb nti effect year end appraisal....


dup dap dup jantungku......

kepala dh pikir mcm2....takot sbb dosa bersepah2 ntah sempat nk cover ke tak...dh rase cuak..alhamdulillah after minum air panas semua dh okey dah...
hrmmm......lepas ni mmg kena jaga makan minum n menjaga kesihatan secara maksimum...no ais..no ais..no ais....!!!

sekian,blog pada kali ni.

LOL,
ezam

10 ulasan:

mimpi ... berkata...

tu aaa, diri dah semakin tue tu, kene ade org jaga , tgk kalau tak de die mlm tad sape nak cari kan minyak bertepuk2 'tangan' tu, tgk rogayah scandel mu,aminah or vavi buteh ade tolng mu...tak dek kan.. tu laa banyak sgt affair nyer... ku diem kan saja... sebab ku ade..mmm... =) bestnye , akhir kata gi minom er alia

...masih tersenyum...

ezam berkata...

mimipi:deswai aku beruntung duk sebelahmu......walopon ko mengutuk2 siti nurhalijah kesayanganku......aku pasrah..aku redha...


p/s:ko hengat anuar zain tu chantekkkkkkk.....ahahahah

mimpi ... berkata...

... die tak cantek ruse die enhem...=)

bestnyierr...

ezam berkata...

mimpi:jgn mimpi...annuar zan tak pandang wanita biasa2....

bidadari berkata...

ruse... the choosen ...=)

mimpi ... berkata...

dont spoil this feeling/mood , im still in my dream til wen i dont know...nanti ku tujukan lagu ini separuh jiwaku pergi kepada mu kang hu hu hu...?

... masih tersenyum...

♣haNie♣ berkata...

owh..sempat lg dinde bacekn yassin utk kande jumaat ni..

XD

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ berkata...

++ nak kena kurangkan minum ais gak la mcm nih......++

ezam berkata...

dindeku hanie:nk kene coco dgn sanggul putri gunung ledang???ahahahah

yanie:kenala..dh berumur kann..nti semput lak nk naek tangga pelamin taun depan....aahhahaha

homietouches berkata...

nak tukar lagu ..katernyierr