Jumaat, 13 November 2009

keluhan asmara....


serabutnya kepala bak serabutnya wayar ini....

ingat2 nk tidow before g mesejid tapi mata nehi mahu tidur puler...singgah mentar usha2 blog2 yg ader gelak2 baca n jeling2 tuan2 blog yg ade maniss mcm gule garang mcm kerengga.....hiks....

hrmmmmm sekarang nih kilija manyak stress..incoming callls mencurah2 bak hujan yg turun bagaikan mutiara ekspress.....rasa mcm mau packing barang n balik umah jer....jawab 1 call ade 30-40 caals que haidar menunggu untuk menyerbu...haiiiissshhhhh.....mcm2 kol..mcm2 perangai...

paling kelakar kes malam tadi..ade kastemer nama irfan...punyelah dia bukak citer yg dia baru beli hempon soniy eriksen wey 380 e[bunyik betulnya W380i]dia beli kt key el kt tempat banyak2 jual hempon[sg.wangla kot]dia kata dia dh caj hempon tuh dkt 8 jam seperti yg disuruh blablabla die story.....patik yg tak menyabor ni pon terus menyampuk 'jadi apa masalahnya pak irfan?'.dia pun sambung,'begini bang ejam,saya mahu bertanya ya,gimana ya caranya mahu kasik ON ini hepe???'..

PATIK RASA MCM NK TERGOLEK DARI KUSI N TERJUN DALAM MANGKUK TANDAS je rasenyer.....[tapi oleh kerana ada 40 calls sedang menunggu saya pon duk lah layan sambil rase nk pitam]....baik punyer served kastemer ni okey..no komplen....layan dkt 15 menit gak lah sambil bini dia bacakan userguide versi indon kt incik irfan nih...last2 dia cakap,'bang ejam udah semua butang saya picit2 ni enggak mahu idup jugak nih...kesian lak saya dengor..maybe betul kot tepon tuh rosak....soh jelah dier antor kedai tuh esok....dia kata tadik masa beli dier tak test,bayor terus blah sebab ari nk ujan...ha moral of d story test dulu sebelum pulang...hiks...

mcm2 karenah layan kastemer malam2 buta nieh....anak hilang telepon kami,isteri curang telepon kami,suami tak balek umah telepon kami..motippppp?????mcm2 hal...nanti2lah story mory insiden2 kastemer yg tak diingini nieh....


nak g makan rambutan yg dipetik dari pokok yg di tanam di laman mak ngahku....


p/s:saje tajuk entry di bikin cenggituh....bikin panasss...

sekian,blog pada kali ini.

LOL,

ezam

1 ulasan:

Asrul "iLham" Sany berkata...

everyone wants a piece of you.
huhuhuhuhu