Selasa, 3 November 2009

menatang tue jadik lagik!!!!!!!!!

tadi sewaktu berkarok di neway 1utama dgn dak asrul tetibe kejadian kelmarin berlaku lagik...[short breathing]...punye sedap tarik2 high note tetiber dadaku dup dap dup dap rase semacam......DEM!!!!.....tetiber terpikir kt kepala sure rosak nieh kolo didapati mati di pusat karok nieh...sure ade mulot2 puaka cakap saya masok neraka nieh....


owh its hottttt......

ahahaha..walopon begitu tetap kontrol nieh sbb gian nk feel2 superstar nieh....masa bawak lagu izinkanku pergi dh rase semacam....dhla lagu pon ala2 nk ke 'sana'..masa nieh kepala dh start berpinar2......ahhhhhhh..........


posing ala2 kulit album[sekedar gambar hiasan]

tapi sebelom itu sempat menyanyikan lagu hazami sonata musim salju ye...ahahaha...dh cuak giler..tapi nk gak lah overshadow cikgu vokal...lantas selepas itu ku minta asrul pangilkan bil n chabott...dh la seleksi lagu kali ni semua lagu yg ala2 pergi tak kembali....berikut adelah senarai lagu yg kononnya menguji vokal saya hari ini.....LOL....
  1. menghitung hari(warm up dgn lagu yg low key)
  2. lamunan terhenti
  3. seandainya masih ada cinta(mase nih dh start semput)
  4. seribu tahun(lagu wajib nieh...yg ni patik tatap menyinar)
  5. harapan(tang ni kolo fadzli zainal denger sure dia nanges....)
  6. izinkanku pergi(masa ni patik dh start rase berdebar2 n mcm nk pitam)
  7. sonata musim salju(performance ok2 aje sebab dh serender)
maybe sebab badan dh overweight n mentekedarah banyak sgt n tak cukop tidoq kot....almaklum lepas kijer jer berdesup g 1utama....haissshhhh......odw balik umah duk tersengguk2 n terlelap2 sebab mengantuk taim drive...huhuhu..next time kena tidur dulu sblm berektiviti..

apapen alhamdulillah syukur pada tuhan sebab masih lagi panjangkan umur untuk terus berbakti pada keluarga terchenta...dan mencuci saki baki segala kesilapan dan dosa2 yg pernah dibuat sebelom ini.
...subhanallah....

sekian,blog pada kali ini

LOL,
ezam

4 ulasan:

homietouches berkata...

tu aa dah sakit baw tu aa ni aa... sekali lagi..., kene jaga jantung kau dah tu pastu pulak letak lagu ni aku terus takde point nak kata pa dah ... k a ... salamat

ezam berkata...

takot taj dengau lagu bekgrond nieh????

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ berkata...

++ tu la...karoks tak hajak....kan dah semput...kalau ada cik yanie gebu...leh tolong sambung nyanyi...kekekek ++

* take care..... *

homietouches berkata...

mesti aa tak eh taj, sebab ko dah tukar lagunyierr