Selasa, 17 November 2009

oh nokia ku.......

sekarang nih dh xberapa nk bernafsu nk sms atau on9 guna tepon...dulu pantang lepa je pegang hempon.[kdg2 berak pon bawak hempon...]...fesbuking siang malam.pantang lepa satu jam status 2-3x tukaw2...stop kt traffic light ha update status:'i kt trafict lite nieh...jemlah..',..prangai mcm haram ...hahhahha..

now sejak guna E63 nih ya ampun..sukar sekali..nk sms ke on9 ke dh nk kena guna 2 tangan....hukhkhukhuk kurang sketlah nk fbwhoring lagik..ahahahaha...padan muka ku..



now biler balik umah jer hempn kadang2 tak tau letak mana.men besepah2 aje..yelah line pon tak brape nk ade kt umah nieh..mcm biskot...so kdg2 kolo ade sape2 sms atau call mg tak berjawab sbb xdengar..hiks....

oklah nk get ready tgk nenek kebaya...muahahahaa....sekarang giler tgk drama slot lagenda...tak 1-1 wa follow...

sekian,blog pada kali ini.

LOL,
ezam

3 ulasan:

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ berkata...

kalau tak mau henpon nokia tu
jangan lupa hadiahkan kat cik yanie gebu...
almaklum ler...besday dah nak sampai bulan doblas nih....

kekekkee

NooZaidi berkata...

susah2 sgt ekau bg je hp 2 kat deng....hehehehe

ezam berkata...

hahhahaha itu beli guna voucher kampeni bagik......simpan jelah..harap2 lama2 nanti biasa...