Ahad, 1 November 2009

perot owh perot...

dah seminggu di desa.....hari2 makan nasik.....pantang lepa mesti makan....its time to stop mentekedarah.....semalam dh lama tak pakai my skinny jeans sekali sendat n ketat dh....tang perot tuh dh mcm 7 bulan peknen...ini takleh jadi.........arghhhhhhh!!!!!!!!!!!

terkejot ko dol.....

[pic diambil dari flickr encik shahriman jaafar]

baideway bile berat dh bertambah rasa mcm cepat penat n mengah2 bile buat kerja siket....napas pon mcm semput..sebelom melarat better save than sorry...takot kena penyakit2 org kaya nieh.....

start 1 november iaitu pada hari ini dh start makan buah2 an dan kurangkan nasik sebanyak 90%..time breakfast je mkn banyak..lunch n dinner makan sayur n buah aje...susah kolo badan cepat membesar nih......ni blom minum susu dumex nih..mau jadi raksasa agak2....


owhhhhh tiiidakkkkkkkkkk

oklah..nk buat senaman perot..bagik baby2 dalam perot nih mengecil.....agak2 makan nenas boleh gugur tak..ahahahahahaha bodow...



sekian,blog pada kali ini.


LOL,
ezam

3 ulasan:

bidadari berkata...

ku tau ko try cobaan tny pada bolan...mungkin die ble bagi tips pewot mu

*hingga kini tidak mungkin ada trikh luputnyee.. ku masih tersnyum, hati ku penuh ngan serinye...hemmm...(",), rasa mcm donia ni its only mine...

* maafkan aku ... bila hasratku keliru...

ezam berkata...

bidadari:kris dayantie katenya....

bidadari berkata...

aku tak kesah dah ape pun yang ko akan bilang, ku masih begini dan begini... dengan itu/tadi ku masih ngan senyumanku dan ia dapat menemanku kemana saja .. =)

* perhaps forever and ever...