Rabu, 18 November 2009

sesejuk winter sonata.....

musim sejuk sudah tiba.hujan setiap hari.basah.kalau panas pon hari tetap terasa sejuk...tidow pon pakai baju skrg..slalu berlengging jer....biler feel2 sejuk mcm nie teringat citer winter sonata....feel2 nk mampos sangat tengok citer nieh dulu...hukhukhukhuk memori sangat.....satu album runut dia saya ada...beli ye kt lowyat..jaman dulu mana ada donlod2 nieh...siap google carik spoiler lah..carik sinopsis lah..giler lah....


dalam sejuk2 wa angau beb angau.....

masa citer nih femes saya dalam final year 1st sem kt Unibersiti...saya dan sahabat saya inchek ramzza mmg fanatik gilerr ngan citer nieh...pukul 7pm masing dh ngadap tivi masing2...



[jgn taktau siap buat spek ala2 kang jung sang okey..padahal tak sedar diri gemuk masa tuh...sekali dh siap g tengok cermin tanya diri sindri..kenapa tak hensem mcm kang jun sang?????sindri maw ingatlarr]

baideway tgk wintersonata ni tgk bukan kt tivi biasa ye..tivi 5 inchi itam putey..deswai xleh tgk tivi share..hahahah...yg best tue duduk 1 blok 1 floor tapi akan update via sms..takmo kuar bilik...giler babeng asal iklan je ha ngantor sms kutuk kaw2 ape2 yg tak patot...luahkan ape2 yg xpatot....


inilah tivinya..still ade sampai skrg ye....

6 tahun sudah berlalu...di manakah sahabatku itu tak kuketahui..dgr2nya jadi cikgi di seromban...tahler..antor email xpernah reply..no tepon dh tukaw....semua kawan2 lost contact dgn beliau..semua tercarik2...


ramza tu yg 2 dari kanan..kurus pakai spek.dan saya yg mana???cube teka??

padahal dulu dgn dialah selalu menumpang kasih...kalo ada masalah mental n jiwa dgn dialah selalu mengadu....kalo ade kelas time yg sama dgn dialah selalu menumpang...walopon taim tuh saya gemuk gedempol diia still sudi tumpangkan saya...makan kt warung...g lowyat sesama..hukhukhuk..teringat jaman2 waktu saya inesen dulu....

baik giler mamat nieh..tah brapa tah anak dia sekarang..akan ku usaha untuk menjejaki beliau juga nanti...
adooyaii tetiber emo lak....hukhukhuk...kt luar masih basah....sebentar lagi salji pasti turun....hrmmm nk get ready dgn baju kot tebal 6 inci...hahahahaha...

okeyla,nk layan ulangan nurkasih kt tv3 nieh.....

sekian.blog kali ini.

LOL,
ezam

8 ulasan:

Kuwe berkata...

nurkasih dan winter sonata.
bole beat tak?
phew.

ezam berkata...

kuwe:lain era lain feelnya..heh!!!!taun nih feel2 drama melayu lebey...

oRenku berkata...

cem malas nak taip tapi nak gi tau 1 je ...OMG..!!!!!!!!!!!

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ berkata...

giler kelasik nyer tv
hehehehe.....kenangan tu....

dah lama stop layan nur kasih..
sebab dah tak berkasih-kasihan
kekkekek

makcik rokiah berkata...

tibi 5 inch???
uishhh...hebat !!

~WaNi~ berkata...

yg berkopiah ke?ke yg sebelah?napa la mata ku ini x dpt mengecam kwn ku ini....hahhaha

fruzabdullah berkata...

ai rase yang sebelah kopiah.. sebab encek ezam betuah amat nak pakai kopiah

ezam berkata...

hahahahha dulu2 pakei kepiah gak.....jaman2 metrik lah..tp saya delah yg sebelah yg pakai kepiah itu...mcm kembar kan...hahahaha