Isnin, 7 Disember 2009

acara camwhor-ing di putrajaya.....

sabtu petang lepas serbis bmw mini patik tue [yg kena caj RM300] petang rasa mcm nk g jenjalan test power...teringin lak nk tengok masjid besi kt putrajaya..org kata masjid itu sangat HOT...so call inchek asrul a.ka toyboy ajak beliau ke sanalah...dengan niat untuk camwhoring merasalah dia jadi fotografer sambila patik bertindak sebagai model n pengarah seni........sambil itu snap2 juga gambar di sekitar area2 putrajaya...


selamba badak gi putrajaya pakai selipar jamban....

eh apa kata kita mulakan dgn gambar2 sekitar masjid besi dan putrajaya dulu..warm uplah sebelom tengok plus size model beraksi..muahahahahahah..


sambil2 melintas patik duduk tgh jalan snap ini pic...
aksi nigel barker sangat..hahahah


umah kediaman rasmi PM....


saja nk amek gambor matahari...


ni diambik dari masjid besi...giler smart..




jabatan perbendaharaan.....sangat HOT!!


masjid putrajaya....



masjid besi....view sangat maniiisssss...


alhamdulillah......


siling masjid besi....


ada rakaman pogrem tivi...


mmg cun......

dah puas tengok gambor2 masjid besi n putrajaya yg patik hamekkk???
now see me in my lens eye.....LOL....


life is better when you are me!


pemuda jalanan.....hakhakhak...


pemuda jalanan yg berjalan...


sambil memeluk tubuhnya yg sehatt...


merenung masa depan....


pandang2 alam ini sambil pandang difikiri...


nilah tukang amek gambor fotografer posing.....

dh puas camwhoring g ke alamanda untuk mencarik makan..lapor giler....sampai2 tempat full..punyalah ramai almaklum coti sekolah....perghhh pusing punya pusing2 last makan kt pizza hut...bukan selalu pon...rm35 termasuk serbis caj....maseh lapor laie sbnrnya....hukhukhuk....[tapi tetap teringn nk makan kt kenny rogers..ade sesape mau belanja????????].......


cabonara.....


tgh lapor2 sedap gaklah....


pizza hut.......cenonet jerk...


mkn roti cicah sup......sup nyer tak sempat amek dah ngapppp abessss....

okeylah sekian je blog pada kali ini...inshaallah hari ini dh masok ari senin..nk puasa sunat lagik..kasik rehat sket perot nieh...

p/s:jgn lupo ari ni finale nenek kebaya kek tv3..hahahahaha....

sekian,blog kali ini.

LOL,
ezam


4 ulasan:

Asrul "iLham" Sany berkata...

nantikan kemunculan 12 pieces collection i yg diinspire dari gambar2 di atas.
hahahaha

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ berkata...

umah kediaman rasmi PM....


*agak salah bangunan di situ....itu bukan kediaman rasmi PM...hiks!*

hehehe....tu la...pi lepak kat Putrajaya tak hajak cik yanie gebu....

kekekekke

ezam berkata...

yanie:salah ek???????ai pon men serkap jarang jer tak buat research..hahahhahhhaa

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ berkata...

hakhakhak

sebab tu yu kena bawak peta bergerak mcm ai nih

kekkekkeke