Selasa, 8 Disember 2009

alangkah syoknya jika....

kadang2 terasa best kolo masa bisa diputar kembali.jadi budak2.budak2 bawah 5 taun.takyah pikir banyak benda.asyik maen jer 24jam.kena marah pon tak amik ati.sekejap jer pehtu buat balik.takde nk sentap2.budak2 bawah 5 taun ni suci.color blind.takde gender bias.takde racist.sangat happening.



tapi apakan daya sejarah mungkin berulang namun masa takkan sekali2 berulang.memetik kata2:

Hari ini bila ia datang, jangan biarkan ia berlalu pergi. Esok kalau ia masih bertandang, jangan harap ia akan datang kembali


remaja purba pon okay juga.hahahahaha.



sekian blog pada kali ini.

LOL,
ezam

6 ulasan:

Mimie.Candy Cane berkata...

yesterday's mistery become today's history..
kan best kalo masa leh putar balik kan? mesti sy belajar dengan lebih tekun.msti sy kt kerusi boss saya skang

ahh..berangan sudaaaa..

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ berkata...

remaja purba itu sangat sedap mata utk memandang

hahhahah - ayat mau ajak bersekendel...

budak bawah 5 tahun skang dah pandai mintak kunci kete acu yanie.....hadoi.....nak bawak acu yanie jalan2 kat taman tasik permaisuri kata nye....kekkekek

TAHARADA berkata...

buat apa nak jd budak balik... kalo jd budak mesti asik nak kene leter jek... buat tuh x leh! nak wat ini pon xleh!! jd dewasa lagi best... baru tau dunia ni luas dengan ilmu serta byk mende leh di buat tanpa diberitahu dahulu pd mak bapak....x yah susah2 pk... dl xleh isap rokok skang selamba katak jek hembus2 depan org ramai... hahahhaha

ezam berkata...

mimie:kannnnnn...tapi takot bila patah balik jadi makin worst je..hahah

yanie:wahhhhhh budak kicik dah mintak kunci ek....mcm bunyik acu dia je dolu2....

harada:mmg betul but in some points kalolah org dewasa ni boleh berfikiran lebih matang dan terbuka tanpa membezakan keturunan,gender,warna kulit mahupon status....

Lovely Emy berkata...

haah, kan best jd budak budak, kena marah dgn ayah, xrasa kecil hati pun, skg, kena marah sikit, merajuk :P

ezam berkata...

kaaaaannnn cik emy....tak amik port walopon dh kena bedal ngan black belt kaler biru....