Rabu, 23 Disember 2009

antara angan angan saya

saya kuat berangan.antara angan2 dari kecik sampai skrg adalah mempunyai cafe sendiri.cafe yg kecik,cute & comel mcm saya[say y.e.s].yang gaya2 cengginih.....



dengan kaler2 yg garang dan kontra.cafe saya itu terletak kt corner lot kt tempat2 yg vintage.



yg ade unsur2 olskool.yg agak2 klasik dan buruk......it will be red.yellow.purple.blue.kaler2 yg loud...hukhukhuk...dan alangkah manisnya kolo tetiber dia ni dtg potong riben kt pembukaan cafe den...LOL



the food will be simple.takde menu2 yg susah2.tipikel menu kt cafe cuma yg mudahlah...yg maen campak2 tapi hasilnya meletop2 mcm mamat naked chef masak...hohohoho.....


ada muffins....


ada pancake....


ada roti bakar....


dan my feberet teh O cap mejid[60sen sekotak]

angan2 ini jadi melekat dgn kuat after nonton pilem my blueberry night beberapa bulan lepas...berangan jd jeremy[minus dahi luas dia lah]...jadi mula menggiler selepas tahu dan kenal dan dikenalkan oleh citer Sex&The City...dem!!!!!!!!



haisssshhhh ini lah jadinya kolo tengok muvie/drama pehtu terbawak2 dalam idop.....berangan sajak...hrmmmmmm....plan+execute???? c howlah......

p/s:sambil tulis2 blog sambil layan lagu nieh buat separuh jiwaku pergi...lol



sekian,blog pada kali ini.

LOL,
ezam

3 ulasan:

-cD- berkata...

kafe cute, jeremy...
hahaha angan2 kunun.. tapi sebenarnya berangan kat jude law yg berdahi luas dan licin tu kan... oopsss

lari pecut 100 meter..

ezam berkata...

amboi2...geget kang.....jude law??????never!!!!!!

F.A.N Terbitan berkata...

my dream as well.

sweet