Rabu, 30 Disember 2009

my 1st taim story.

bukan.ini bukan cerita 1st time mcm site cerita seks itu.hahahaha.ini cerite 1st time buat kek guna tangan sendiri.pegi kedai kek kemahen.teruja tengok bahan2 buat kek yg banyak but murah[kolo beli boronglah].tapi sebab nk senang just beli nona instant kek je....yg penting topping nyer nanti harus cantek...muahahaha..poyo jerk...

tgh2 buat tue budak kicik 2 org tue duk sebuk je..almaklum emak pon dh lama giler tak buat kek kot jadi masing2 sangat jakun &sakai ye....abah plak duk bising2 marah2 2 org nieh...riuh sekampong gamaknya....hikhikhik...


model terpakse.....

tgh2 buat mixer plak rosak.....belum sempat laie adunan tue nk rengan....haisssss....masa nk buat topingnya plak pon xjadik gak....den give up.....belasah sudey.....jadi inilah hasilnya...tadaaaaaa.......



i like the cup...but not the cake..hahahaha


mcm muka tuan dia gak...menggerutu...hiks!

bab masak2 main campak2 tanpa resipi bley ar.but nk buat kek ni bukan boley ikot suke ati.mesti nk ikot ukuran yg betol haisssshhh...takpe bley cube laie....muahahahahah

sekian,blog pada kali ini.

LOL,
ezam

3 ulasan:

F.A.N Terbitan berkata...

at least mencuba. ok pe?
mane tau leh beat cupcakes chic

sI tEDI berkata...

jd tu!

ezam berkata...

FAN:harap2lah..leceh giler~

tedi:nampak mcm jadi.....realitinya tak...hahaha