Rabu, 16 Disember 2009

tahun baru hijrah.. target tahun baru...


seronoklah tue berdating atas tangga pavilion


okeh back to subjek...awal muharram dh hampir....tahun 2009 juga sudah hampir berlabuh....waktu untuk berazam datang lagi...untuk tahun baru ini antara azam2 atau target saya adalah:
  1. mendapatkan kembali bentuk badan yg ideal...[slim mcm rihanna is a bonus..6pax mcm jacob is a plus..hahahaha]
  2. membawa famili vacation langakwi mungkin...[sian emak tak pernah ke sana] atau ke mana saja.
  3. mendapatkan pekerjaan yg baharu yg lebih baik dari sekarang [especially the benefit] atau memulakan perniagaan sendiri....jeng jeng jeng.....
  4. menjadi serius dgn fotografi dan seterusnya dijadikan side income[though i prefer it as hobby only]..dh start save up untuk upgrade my camera..hahhahha
  5. membeli rumah..[apartment berlif sudah mencukupi..huhuhu]
  6. melakukan sesuatu yg bermakna pada 10/10/10 at 10.10am[????]

kalola boley melihat masa depan melalui bola merah ini...

so far ni je kot....inshaallah rasannya ini boleh dicapai..[walopon yg ke 5 mcm agak sukar]takot nk berazam yg tinggi tapi akhirnya ke laut...huhuhuhuhu...

wokeylah baideway singLe tak bereRti suNyi...berDua tak seMestinya HePPi...paNdang2 aLam iNi...saMbiL pandaNg diFikiri [motip copy paste status fesbuk xde kena mengena ngan entry]

sekian,blog kali ini.

LOL,
ezam

4 ulasan:

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ berkata...

semoga yg no 1 tu menjadi kenyataan

hehehehe

ezam berkata...

azam no.1 tue azam wajib since darjah 6 ye.....last2 slim jugak walopon sekejap..hahahahah

i'm shin... i'm inesen berkata...

jom sama sama menyelimkan diri

ezam berkata...

shin dh slim nk selim pe laie....