Ahad, 20 Disember 2009

yes we won GOLD but....

[adegan ini mmg ada kena mengena dgn yg idop ataupon yg mati.dan dialog ini telah di adjust sket untuk keselamatan diri]

mr.A:apa pasal banyak lambat angkat telefon.yu tau tak masa itu sangat penting bagi kami.wa sudah tunggu sekat 15 menit baru mau jawab.yu tau tak ingat ai senang2 je mau telepon yu olang.haiyahh....somemore ai press chinese but its yu pick up the call....@#%^&*@!.[dkt 10 menit ye apek ni melahar juz komplen lama sgt menunggu.perbualan bercampor aduk dalam BI n BM]yu olang punya serbis banyak teruk lah...haiyahhhh......[kebetulan masa itu mmg agak high call que.FYI the call is auto answer.we cannot select customer okeh.for midnite agent,we are tagged under open que.ai answer all language okeh]

setelah di sejukkan atinya oleh abg yg perasaan ensem nieh baru dia cool down walopon still melahar lagik.


mr.A:now ha ai punya internet got problem yu noe..sikit2 mati sikit2 diskonet..manyak teluk ar yu olang punye serbis...maken lama maken teruk....@#$%^&*


mr.E pon maseh melayan dgn gaya mat cool mat cool kawanku walopon hatinya sangat bengkek dimaki dan dicaci sebegitu rupa...carik punye carik.xdapat jumpe.mintak no ic.pon xda juge...dia dh duk maki2 sbb ai tak dapat jumpe data dia nieh..yg ada dalam rekod cuma dia punya hempon line dia je..data plann or brukben mmg xde.....last2 mr.A bersuara tanpa rasa inesen okeh....

mr.A:eh sorry2...ai pakai sheellkom brukben...sorry ha...sorry..


me.E:tak mengapa inchek.ada apa2 lagi yg boleh saya bantu???

LOL........dapat maki free2 je gua itu ari..FINE!!!!



and yes, we won GOLD for BEST CONTACT CENTRE 2009




itu sekadar [di pinggiran] contoh2 panggolan yg saya terima...ada beratus2 lagi yg adakalanya menghiburkan....menjengkelkan dan memberi tekanan sehingga separuh jiwa ku pergi bak kata anang...haiiiisssshhhhh.....baideway ini kali ke 2 kami dapat GOLD....kami pernah menang pada 2007...

walau emas ke platinum ke diamond are forerever ke namun kami tetap manusia yg punya hati..hargailah kami sebab tugas kami untuk membantu anda..jika ada masalah peribadi dgn syarikat kami,bukan dgn kami anda lepaskan...hukhukhuk...emo plak....

"Caci-maki saja diriku
Bila itu bisa membuatmu
Kembali bersinar
Dan berpijar seperti dulukala..."

p/s:saya sedang ushar2 job laen....3 years is enuff i guess...T_T


sekian,blog pada kali ini.

LOL,
ezam

5 ulasan:

Mimie.Candy Cane berkata...

huhuhu..itu cine byk bengong la.ai geram rasa nak maki..u deserve that award ezam..heheheh

sI tEDI berkata...

kena tahan telinga je lah

ezam berkata...

mimie:tue baru sket...hihikhik

tedi:tulah pasal......

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ berkata...

mau cari job baru ka?

meh kuarters FRU...ada job kosong di umah cik yanie gebu...jadi pengasuh kepada anak2 buah ku

kekkekeke

ezam berkata...

brapa upahnya bu.....xde 4k usd seminggu ngak bisa....hahaha