Rabu, 20 Januari 2010

apalah nk jadi.

blogwalking sana sini.
walo sakit perot mencucuk2.
singgah jap page selebriti nih.
[nama di rahsiakan]
perghhh ayat xleh blah.
kutuk sana kutuk sini.
asal ade je org sentap dgn dia
terus dia hentam.

kata lepas balik mekah dh insap
takmo maki2.caci2.
siap nangis2 bile diinterbiu.
5 hari  saat je insap kot...
pehtu balik asal.
bawak2 bertenang bley??
haisshhhhh

kata tagline ada aku kesah
be cool lah beb..
siti nurhaliza pon kau bahan
panass gua beb..

saya percaya anda dh cukop dewasa
boleh pikir baik buruk.
kita takleh nk please each n everyone.
kolo org dh xsuka kt kita
let it go-lah.
mesti ade org lain yg suka kt kita plak.
xyah nk maki2 balik.
buat penat badan aje.


ingat..

 budi bahasa budaya kita.


sekian,blog kali ini.

LOL,
ezam

9 ulasan:

eQbalzack berkata...

orang sekarang gi Mekah melancong je ezam..balik mcm tu jugak!

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ berkata...

rasa mcm tahu jer blog saper tu

hehehe

ezam berkata...

abg eq:tula..tapi dia ni bukan takat melancong..melencong jauh..

yanie;amboi.amboi.amboi..hahhaa

Mimie.Candy Cane berkata...

hohohoho...saya tau sapeg kamoo maksudkan ..ai pun pernah singgah blog dia yang bajet blog trunggul kat mesia ni..blog yang penuh caci maki rakan artis..

dia kate kt orang meriah je..org cakap kat dia skali,menangis2 depan camera..ade aku kesah?

dah insaf ke beliau?wallhualam...

Farid Fernandez berkata...

~angkat tangan.. lalu berdiri..


saya tahu siapa!!!!

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ berkata...

nak komen lagi nih....

"amboi3...." sambil kait jari kelingking ke jari kelingking mu incek Ezam...

hahhahhaa

ezam berkata...

hahahah...makin panas sbbb dia kutuk siti den nieh...dulu kemahen puji2 tapi ntah nape lately kemahen lagi kutuk2..takkanlah sbb siti xleh attend function dia dh kena tuduh xkenang jasa plak..happara...

Liliyuli berkata...

aku tahu sape tu? encik amboi³ kan? cis.

aku pun tak puas ati gak dia kutuk ct...cis

ezam berkata...

kan liliyuli kan...ngeng lah die tuh..xcukop hormon la tue..hahha