Selasa, 26 Januari 2010

jobstreeting.

jobstreeting.
lagi dan lagi
tak jumpe2 job lain
kecuali
kastemer serbis.
mmg betul kata kawan
once u start n stuck in CS werld
memang dh susah nk ke mana
my previous job experience
dh zero
3 tahun lebey kot dh tak prektis.
dem.
takpe layan dulu
rejeki anak2 kt situ


anak sape tah ni..hehehe
nama dia adam..

yg penting taim dapat gajik
kite heppi.
LOL


sekian,blog kali ini

LOL,
ezam

6 ulasan:

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ berkata...

haih...gebu nyer adam

heehhe

mau jadi kastemer servis kat umah ai?

kekkekkee

ayampinko berkata...

nko layan jerla kastemer serbis tu..
janji halal sudah

ezam berkata...

yanie:brape gaji selepas diskaun??ade 5k??

asan:aku xde hal keje ni tp adelah halnya yg buat aku fedup banget..lgpon dh 3 taun stuck tak naek2...sangap jer..nk kata tak perform terbaeekkk sudeyyy...ntahla..

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ berkata...

5K dah mcm hantaran kawin dah

hahhahha

Nazrul Azat berkata...

smlm jobstreet offer aku 1 position - inside sales account manager, kalo shortlisted kang dorg panggil interview la, kojo ape la tu gamaknye

ezam berkata...

yanie"pekej serba satu okeh...hahhaha

azat:sales kena jual2 brg mcm MLM ke???hahha