Rabu, 21 April 2010

menjawab tag liliyuli....


owh 
kali ni nk jawab tag liliyuli gula kapas
si gadis genit yang punya mata galak dan tubuh yang mempesonkan
**peeeewiiitttt**
kolo takde 20k jangan haraplah emak dia bagik masok minang
miahahahaha
owh terlebey sudaaa 

ok ok ok
moh kite go to the straight point of view soklan tag beliau yek
 
1 Adakah anda mempunyai lesen memandu?
mestilah ada walopon usia maseh remaja kan kan kan

cina bukit mana lah ni ek.....
tsk.tsk.tsk

2 Bilakah anda mengambil lesen memandu?

lesen L amik masa 1997.
masa nak amik tu eksiden ok.
motor masok dalam parit.
bulan puasa plak tuh.
jatuh gelap2 takde sapa nampak.
jadi jatoh bangun sindri la konsepnya.
naseb badan lah labuu
bila sesiang lalu tempat yg jatuh lagi dikenang tu 
nampak lah kayu cerucuk tajam2..
perghhh seb bek lah..
kolo tak takdapat lah liliyuli nk tagged mendalah ni..
lesen keranda pon belom tentu laie...
miahahahaha
pehtu lesen P dapat masa 1998
semua pakai dwet ptptn
walopon bunga2 chentamu semakin lama semakin banyak
lol

terima kaseh PTPTN!!!!!
[motipp gambar  berterimakaseh pesen cengginieh]

3 Berapa lamakah pengalaman memandu anda?
 

1998-2010=______
kirelah sindri jangan malas2
lalalalalaallala

4 Pengalaman pahit ketika memandu?
 
masa tu baru dalam 2 minggu beli bmw kecik tuh.
ntah caner waktu pusing2 kt seksyen 7 shah alam nk servis keter 
  ade budak pompuan tuh reverse sekali telanggor bmw kicik ku itu.
keter baru tuh beb
minah tu buat muke sedey la sket
pehtu
bley plak guwe bagi namecard 
"nah amik ni kolo ade ape2 call saya,"
bile dh lama sket
pehtu baru guwe terpikir:
wallawei dia yg langgar hakuu 
nape aku yg bagi dia name kad soh call hakuu..
vongok!!!!!!!
takpe 1st taim experience kan..
kire halal lah
mcm malam pertama la kan 
tetibe salah masok bilik mak mentua..
miahahahahha
motiiiippp!!
 
5 Pengalaman manis? 
cube tengok muke saya betol2

ketap2 bibir bagik nampak comot comel 

manis kan??
so tu kire pengalaman manislah
korang paham tak???
wa pon tak paham
muahahahahaha
senget!!!!

6 tiga tabiat ketika memandu?

 liliyuli soh buat 3 je tapi ai berdegil nk buat suke hati tabiat taim mandu iaitu:
sms
fesbuking
blogwalking
mms
snap2 piccer samade guna hempon mahupon SLR
cakap sorang2
BERIMAGINASI SENSUAL[bleyyyy???]
dan 
bila lagu terpasang terus feel2 mcm pelakon video klip karaoke sambil feel2 penyanyi paling populer berkonti
muahahahaah

7 tiga pantang time memandu bila?
 
semua nk tiga ni nape ek...madu tiga kang..
hahahahah
owh paling pantang
bila tgh syok2 berangan rangan ala2 videoklip karaoke redbox
tetibe kena hon!!!!..
terus wa boley tekejut beruk 
lantas ke hulu hilir terhoyong hayang mcm kena sawan

8 tag pada pemegang lesen kereta
 
kepada semua pembaca budiman [dan yang kurang pedoman]
yg nak buat trylah..
espeseli pada gadis yg sudah mengorder perodua vavi dgn habang yg ringtonenya lagu aril menatap matamu
siapakah beliau????
jeng.jeng.jeng



sekian,blog kali ini.
your LoLipop,
ezam

16 ulasan:

ezam berkata...

jangan tanya nape ade kotak2 putih tu..wa pon tatw cane jadi cenggitu..rabun IT sket..hahahaha

eqbalzack berkata...

ezam kah itu??!

ezam berkata...

abg eq:bukan...kembar....hahahahha

h a n i e berkata...

ahahahahahhaha..

vavi da sivaji sangatttttt!!

mencik..

nyampess..

eh..sapekah gadis iteeww?

Liliyuli berkata...

hanie eh gadis yang nak beli vavi tu? wawawawa..

haisshhhh..mata galak tu i suka..tapi jgn lah cakap badan mempesonakan..malu la yu..dlm gambar tu sume tipulah...hahaha..

sI tEDI berkata...

ok! dah nampak kau pakai mafla.
ekekeke

aku lom buat lagi.

InsyaAllah ek Liliyuli.
ekekekeke

E.d.Y berkata...

lain kot muka dulu n skrg...skrg much better...


(tu gamba time belajar kat uia ke??hehe)

ezam berkata...

hanie:hoh....pecah lovang dirik sindrik..muahahahahahaha


liliyuli:no komeng..borlah rahasia

ezam berkata...

alah salah lak...biorla*....bebudak ni pantang nampak den typo jadik bahan tak sudeyy2

ezam berkata...

tedi:ha tu lah maflanya..dah ketinggalan jaman baru mahu pakai

edy:yezza..itulah muke taim sekolah sampailah yu.ai.yeay sebelom proses evolusi drift...heheheheheh

h a n i e berkata...

walaupun muke yu huduh macam antu kopek smp la molek sikit dr toyol...ai tetap sayang yu...yu lah kawan melahar, nangis kuar hingus, dan ketawa mengilai ai..

lebiu owes..

amecam..terharu? sila belanja mocha frap..

hahahahahaha!!

ezam berkata...

owh terharunya!!!!!!

**sambil mengelap perpeluhan diketiak selepas berlari larikkk atas tredmill**

Stakat mocha frapp xde hall.....pehtu yu blanje ai fetucinne bolognese......

Bleyyy????

Solehah berkata...

hehe..dah nampak gambo yg pakai skaf yg ko cite kat entry semalam..

ezam berkata...

soleha:amacam????

comeylkan

**terjun lombong**

Mazru Majid berkata...

huhu..siap kena tag pasni ngan aku lak...hehehe

ezam berkata...

mazru:ok aje yg simple2 wa layan....