Isnin, 26 April 2010

tadi banyak idea..sekali kering kontang..demmm

dah banyak taip2
sekali macam agak tak best
::delete::
tetibe saya jadi sangap.terkesima.weng sedikit
layanlah video bawah nih dulu
malam kang saya hapdet entry baru
ingat nak pi icity di shah alam


wa suka tengok aksi ella
sangat manja dan spontan sekali
::auwmmmmmm::

juga sangat suka keletah kak pah
~remaja sangatttttttttt~

p.s:wa sangat kekeringan idea!!!!

sekian,blog kali ini.

yg tak hot tapi panas,
ezam

14 ulasan:

eqbalzack berkata...

idea nak wat slogan ke ezam? masa panjang....sebulan...

eqbalzack berkata...

idea nak wat slogan ke ezam? masa panjang....sebulan...

ezam berkata...

abg eq:hahahaha kannnn...tapi apekah hadiah cenderajiwa itu ye???

Im Single berkata...

ni ape cite dato saripah tak wat homewrk ni? lirik tak hapal...

Tanpa Nama berkata...

wah.. en. ezam mau ke i-city?? best2... saye br pegi sne sabtu lps.. tapi tak bnyk gamba cantek sbb pakai kamera digi yg da umo 5thn.. heheheh.. nak gune pown segan.. hohho.. best dpt amik gamba gune kamera canggih cam en. ezam. manyak la gamba chantek2 nanti.. (^__^)v

-rifqah malas nak log in-

Mimie.Candy Cane berkata...

ai pun manje jugek..ella pun takde manje mcm ai ni.

len kali,tiap kali idea dtg,terus write down or save kt hp..hehe..senang..kan?

cik EPAL berkata...

jumpa kat i-city :D

Vee Violet ~vLockheart~ berkata...

relax relax... esok confirm byk idea...
:)

ezam berkata...

encik single:tok pah feel mudo gakla tuh...

Rifqa:belasah je hamekk gambor walopon kemera cikai...yg penting teknik...heheheh

Mimie:kannnnnn....tapi caner kolo taip gune hempon pon spelling terabor...

ezam berkata...

cik epal:akan ku tunggu hingga datang detik itu!!!!!

Vee:haraap2 gitulahhhh

E.d.Y berkata...

xyah tulis apa2..masukkan je gamba..kadang2 org malas nak membaca nie

ezam berkata...

baeklah inchek edy...sok guwe hapdet gambor2 yg xberapa nk jadik kt i city...

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ berkata...

lama ai tak singgah bermanje dengan yu kat sini......

ahaks~~

ezam berkata...

wahhhh cik yanie tinggalkan jejaklah..mehla blogging balik~