Isnin, 3 Mei 2010

cerita hari ahad.......

semalam
balik2 kerja je pepagi
hantar parents g wedding kt jalan kebun klang
letih takleh nk cakap
abah tak brapa tau rumah kawan dia tu
so drive jelah

mcm biasa lepas g wedding
mulalah...
ha besok tempat kite buat mcm tu ok gak
buat ayam golek lah,lauk simple lah etc.tetc.etc
den sonyap ajo
tempat kite tu tempat sape??
ai la tuh jadik bahan tu...
buat majelis berkhatan kali ke-2 je bley????
hahahaha


selepas itu bawak derang ke banting
melawat adek2 di kedai bundle mereka
dah lama tak jumpe farid
sejak jadi kuli aabng dia iaitu adikku juga
hahaha


selepas itu adekku belanja makan di secret recipe
sambil2 selebret besday emak

abah kami dan emak kami
 
order kek potong aje...hahahha

rasanya ni 1st taim derang ke sana kot
si eimran punyelah main order je
padahal isi menu tu tah pape ntah
heheheheh


order macam2 tapi semua tak abes
hahahaha
abah siap cakap lagi
nasik dengan gereh(ikan masin)lagik sedap

ha kaw hamek expression wajah adik bongsu kami....

last2 macam biasa disetiap tempat dan ketika
kalo makan tak abes
guwe lah yg jadi bandarayanya
perabish semua makanan yg tak abeh
hahahaha


diet katanya kan
hahahaha

ape2 pon best ah sebab dah lama tak makan luor sekuarga
free la pulok kannn
eh tapi kesian farid kena jaga kedai
hehehehe

ber 3G call dgn satu2nya anak pompuan derang..

tengs tokey sebab belanja
nanti wa hapdet belog kedai lu
sikalang ade siket malas
hahaha

jumaat malam sabtu baru nk buat party liar betol2
semua adek beradik kumpol
my sister yg amek kpli kt kelantan pon balik
esok nk pi klcc kowt
nk survey hanbag untuk ibu terchentaku
hrmmmmm


sekian,blog kali ini

lolo,
ezam

18 ulasan:

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ berkata...

ai booking siap2 jadi pengapit yu...

hahhahahha.....

ezam berkata...

yanie:keh keh keh..pengapit untok berkhatankah????

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ berkata...

takmo2....hahhaha....

time kenduri nanti...ai nak dok sebelah mak hajjah bleh....? hehhehe

ezam berkata...

yanie:hahahahaha...ok2.....taon bile tuh ek?????hahaha

h a n i e berkata...

nk tunggu ezam naik pelamin..u mati beragan hidup semula mati balik pun mesti takde punya lah...

hahahahahahahaha!!

ezam berkata...

hanie:kannnnnnnnnn........kolo berkhatan ok tak?????


hahahhahahaha~

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ berkata...

berkhatan? hahhahhaha ai tolong watkan bunga telor utk gift kat para hadirin.....

kuikuikui

ezam berkata...

berkhatan anak buahlah...kot ai nk berkhatan maw tekejot tok mudim haa....

hahahahahhaaha

♥ Vee Violet ♥ berkata...

waahh... sedapnye cake...
japgi nak pi mamam choc indulgence lah...
nyam nyam...
=D

ezam berkata...

vee:choc indulgence mmg tempting gilerrrrrrr!!!!!!

Boy berkata...

jumaat malam sabtu?? kumpul ramai2 wat rombongan meminang terus hehehe

ezam berkata...

boy:nak masok minangkah?????hahhhaa

Boy berkata...

sunat duluuu laaaa! hahaha

weee sedapnye makanan2 tuehhhh

E.d.Y berkata...

sama la..selalu jadi DBKL..hehe

Lelaki Autumn berkata...

wah, adik ko bukak kedai bundle?..pergh..cun2..kalau macam nih ko punyer baju sedap2 jer la dapat yang cun2..

ezam berkata...

boy:makanan mmg sedap....perot pon maken memboyot..hhahahhaah

edy:kannnn..elok2 nk diet terus hancus...

autum in my heart:dh lama bebenor tak beli tshrt...rembat je stok2 yg ade..hahahah

azizisamsudin berkata...

suam2 la gamba tu .. warm .. betul ke ape yang aku tulis nie ??? oren sgt .. :D

suke gambo mak kamu n pak kamu tu .. sweet sgt .. MCM GULE ..

azizisamsudin berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.