Ahad, 30 Mei 2010

hapee beday my sis!

30.05.2010
selamat ulangtahun my dearly sister
pejam celik pejam celik dh 25 taon
satu2nya adek pompuan kesayangan kami semua
terlebey sayang sampai terlebey sehat juga
hahahahahaha
oppppsssie!
 
 idoLa katanya..hamekkkk!

wish you aLL the best of luck
may all your wishes n dreams come true
jadik anak yg solehah
bertemu jodoh dengan beliau
dan kot2 jodoh sampai
jadilah isteri, perempuan dan dot com dot my
hahahahahah
 
 
 
pesanan penaja:
tak dulik sebagai bayaran langkah bendul
harga pampasan mesti 2k ke atas
sunggoh besor jasa habangmu ini
hukhukhuk
nak list kan satu2 ke??
hahahaha
-kidding-
 
 
owh
malam tadik konsert rossa sangat layan
walopon melihat dari kejauhan
tapi masyukkk~
 
akak ipar tak jadikku...
hahaha

ku tunggu tunggu kot tok iti datang
tapi bak kata pasha hampa hatiku
tapi takpe tok iti takde
dapat snap akak dia pon jadilah
ayat takleh bah
"kak ida nk snap gambar kak ida 1.."
feel2 akak ipar...
hahaha
 
pehtu menuggu lah sampai kol doblas
sebab besday gegerl duk tunggu anuar zain muncu
tapi sampai sudah mimie md zin pon takde
hahahahah

p.s:
rossa saya minati sebab suarnya mantop
lagunya sangat menangkap di hati
dan rupanya yg iras2 tok iti dari kejauhan
LoLed
 
 
sekian,blog kali ini.
 
yang teranjur chenta,
ezam


9 ulasan:

Mimie.Candy Cane berkata...

happy besday to Nur..semoga panjang umur and cepat2 kawin.abaikan permintaan demand abang mu iteww..heheheh

ape pun sorry la..malam tadi ai ada show kt carrefour.ade sales .skang ni amek show kecik2 je..humble la katekan

ezam berkata...

mimie:wakakakakaka....ingat pi gedering ngan boipren citah..hahaha

zulfadzly berkata...

hepi bepday utk beliau!!

Boy berkata...

owh.. cintaku tertinggal di indonesia

ezam berkata...

zula;beday wa 21 julai hengat k....hahaha

ezam berkata...

boy:cintaku tetap dihatiku~

Asrul "iLham" Sany berkata...

Hepi bestday kepada adik Encik Ezam. Moga2 kekalkan susuk tubuh yg menawan itu dan tak kurus kering cam Aidza.

ezam berkata...

aiza tu kurus ke??hahahah

Afzainizam berkata...

┌─┐ ─┐
│▒│ /▒/
│▒│/▒/
│▒ /▒/─┬─┐
│▒│▒|▒│▒│
┌┴─┴─┐-┘─┘
│▒┌──┘▒▒▒│
└┐▒▒▒▒▒▒
└┐▒▒▒▒┌
Misi Keamanan Dari
http://firestartingautomobil.blogspot.com
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. … kami sedang berusaha membaca older post entry kamu… Wow entry yang menarik

Salam sebuah persahabatan salam perkenalan dari kami salam dihulur tanda sebuah perkenalan ….

Semoga kami menerima respon yang baik dari kamu…. Thanks againt…