Selasa, 11 Mei 2010

oh la la la pa cita!!!

 alhamdulillah 
interview dah lepas
ada harapan.ada impian
tapi itu semua urusan Tuhan
untuk tentukan
huhuhuhu




nk ucap timer kaseh banyak2 kepada:


::timer kaseh emak sebab ironkan baju::

::tanpa emak pasti bajuku komot::

::timer kaseh hendra sebab pinjamkan tie::

::timer kaseh kengkawan atas doa2 kalian::

p.s   :mcm nk tercekik pakai tie
  :owh i look fat.dem!!!


tapi dah bertahun2 tak pakai office attire,
terasa seksi pula
**ngeeeeeeee**



   !eden bukan salesman!    

note:
kolo expected salary tak dapat dipenuhi.
maintain saja di kampeni sekarang



sekian,blog kali ini.

yang pasrah,
ezam

20 ulasan:

citahrudin berkata...

la..kak cho ckp nk ikat reben merah..x de pong

ezam berkata...

citahrudin:tak sempat!!!hahaha

Boy berkata...

saya xnak beli apa2 thank you

*tutup pintu

ezam berkata...

boy:saya nk cek gas je dik...emak ade rumah????

hahahaha

Boy berkata...

takde.. dia keje..

*call 999 sebab rasa x selamat

ezam berkata...

boy:

tadi dengor suara emak ke blkng tu....datang nk cek gas je bukan nk jual barang....


**sambil siap2 parang tajam**

ezam berkata...

**dah2 nk tidoq.....**

Zulfadzly berkata...

melampo ler mak ironkan baju..

kalau aku jd mak ko..mmg dah jadi nirmla bonat la ko..hahahahaha

Mimie.Candy Cane berkata...

insya allah..mudah mudahan ade rezeki u di tempat baru tu..

u looks dem sexy..aauuummm...

h a n i e berkata...

wakakaka...citah..dia ikat reben kat perut..kasik ong lebih maa..hahaha

*smbil pasang sticker "salesman are not allowed" kat pintu*

ezam berkata...

zul:janganlah nanti dadaku leper...

hahhahahaa....

emak saya mmg terbaeekkkkk~

ezam berkata...

mimie:i know

**sambil tersipoo-sipooo**

ezam berkata...

hanie:ngekkkkkkkkkk~

tak maen ong2 tu semua.....senyuman manis yg tulus mulus sudah memadai.....



**tu tak termasuk jelingan mata dan kerut2 dahi wat muke chomeyl**

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ berkata...

tak ucap time kasih ker kat kawan2 yg wish gudluck semlm


majuk!

ezam berkata...

yanie;ade la..tapi in general..nk sebut sesatu tak cukuop space..hehehe

Boy berkata...

hahahhah scary!!

Farid Fernandez berkata...

M.L.M???

sI tEDI berkata...

insyaAllah

E.d.Y berkata...

haha...seksi ke seksa?

ezam berkata...

farid:absolutely not!!!!


Tedy:insyaallah sama2lah kita tunggu...heheheh

Edy:agaklah...ahhahaha..