Sabtu, 15 Mei 2010

life as a sipot!

kelmarin ke TMPoint
bayar bil tertunggak
pehtu gatai tangan downgred pakej
combo 60
itu ari try pakcik punye mcm laju
sekali skrg rasa mcm sipoot
 
 
haisshhhhhhhh
layan redyoutube tersengguk sengguk
potong stimm jerrrk
nk kena tukar balik pekej asal lah nampaknya
demmmmmm!

note;
hidop kena upgred,bukan downgred!

 
sekian,blog kali ini.
 
yang selow kdg2,
ezam

13 ulasan:

eqbalzack berkata...

idop kena FORWARD...bukan REVERSE...hihi...

ezam berkata...

abg eq:tulah...haisshhhh....dun trust tester also..hahaha

E.d.Y berkata...

a'ah...mmg macam sipot..tension je pakai kat rumah ni

ezam berkata...

edy:tulah pasai.....kt sini takdelah pelan sangat tapi terasa berbeza mmg berbeza compare dgn combo 110!

Zulfadzly berkata...

haha..aku baru balik TM..convert dari pakej combo to cool uni-pax..
aku pon pakai combo 60 tu..ada masa dia macam pelesit..ada masa dia mcm pocong..tersengguk2..

ezam berkata...

zul:kononlah nk save bajet sekali tadaaaaa...cam sifot vavee....

seb bek lagu2 tok iti n tok pah laju...hahahhaha

hans berkata...

wakakaka
sayangilah benda lama

h a n i e berkata...

sipot sangat~ [bak kata cd]

hahhahaha~

citahrudin berkata...

sesungguhnya siput itu menguji level kesabaran kita...

yg benar,
aku yg tak brp sabar dgn hal-hal smcm siput

ezam berkata...

hans:ye betol2...takde yg lama takde yg baru...

Hanie:demmmmmmmmmm!!!!!sala sape tu yg duk terkekek kekek cam hantuu dalam keter!!!!hahahahha


Owh missed det moment~

ezam berkata...

citahrudin:opkoz....lelagi bile fesbuk chat tuh duk pop out...lagikah bertambah bengong kan....

h a n i e berkata...

salah sape yg dok hai-hai dgn kete seblah.. hahahahaha..
dh la kene rejek..wakakaka..

:P

ezam berkata...

hahahahahaha..nk wat caner drebar savy tu kekwat...

bajet howt!!!!!


hahahahahahah~