Khamis, 27 Mei 2010

tak jadik nk sad2....

sedang saya mahu berfeel2 
sentimental konon2 layan emo
kecewa gagal interbiu
rupanya ade lagi yang mendapat 
tamparan wanita lebih teruk

saya menjadi insap.
terus amik sejadah
 [tipu la tu]
ucapan untuk rakan2ku
bersabarlah sayang
[layanlah lagu feberet anuar zengmu ini]

baideway

kolo kita rasa kita dah susah
ada lagi org yang lebih susah

kalo kita rasa kita setar
ade lagi org yg lebih setar

kalau kita feel2 hot
hot to hell lah kaw
hahahhaa


moral of d story
lalui hidup kta dengan penuh kehenjoyan
hoyeah.hoyeah tanpa melupakan Tuhan
anggaplah semua itu dugaan-Nya
untuk menjadi manusia yg lebih ganteng dari biasa

so wuiken ni nak bawak daddy+mommy jalan2 New york
[matilarrrrr berangann]
nk release tensen
dh lama tak bawak derang jalan2
sebuk no kojo tp tak kayo2


--------o--------

sebelom itu juga
tengkiyu berbanyak banyak tengkiyu
kepada soon to be Dr. Eqbal Zakaria
atas anugerah teh tarik krew eksklusip beliau
thank you very2 much encik
really2 appreciate it ya!!!!
(>.<)




saya begitu terharu kerana setelah lebih 4 tahun berblogging
inilah kali pertama saya menerima anugerah terindah
saya tujukan award ini buat semua peminat peminat saya
dengan ucapan
''saya tak sangka selama ni saya ade peminat"
**sambil kesat ayer mata ayer blogger sebelah**
kihkihkih


sekian,blog kali ini.

yg kemaruk lagu kuch kuch hota hai sekarang,
ezam

16 ulasan:

asbesstos berkata...

lorh.. tak dapat ke bro keje yg ko interbiu aritu? xpe bro.. kipidap..

eqbalzack berkata...

susah?!
abg eq boleh buat telenovela selama study kat UM ni...dugaan kiri kanan...
tapi abg eq dah buktikan...Allah s.w lebih mengetahui...

skrg boleh tarik nafas legaaaa...syukur...

zulfadzly berkata...

tentu adek manje kesayangan ko yg gebu bak belanse kacuk ikan pari tu banggga dengan pencapaian ko ni..

citahrudin berkata...

**igt anuarzeng je buleh nyanyi? aku pun buleh la..dgr ye..


ini suma dugaan Nya
suma dugaanNya

wowowowowo

ezam berkata...

kudeng:tak dapek....ye ye je beli suar slack 70 hengget kt paksen..

abg eq:tulah....akan ku cuba pandang ke depan dgn lebih jayanya...

ezam berkata...

zul:itu sudah tentu.....sejenis kuih cucur badak idamanmu..hahaha

citah:sak tenane lekas toh nyanyi...

eqbalzack berkata...

jangan mengeluh bro!
perancangan Tuhan MAHA HEBAT daripada perancangan manusia....ok?!

ezam berkata...

yess boss......dh ok dh..dh tak hemo2...

E.d.Y berkata...

setiap yg berlaku ada hikmahnya...bersabarlah sayang~~ (ni tajuk lagu..bukan untuk anda..haha)

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ berkata...

nak ikut mak hajah pi new york..

tetiba terdengar lagu RAyA...syahdu hati ai....

ezam berkata...

ed:baekkk..hehehe

ezam berkata...

yanie;moh ler kite ker new york..hehee

BELALANG berkata...

chill, everthing is designated by GOD for ur good...:)
take it easy k...hehe

ezam berkata...

baekk belalang...thenks you sooo much

Mimie.Candy Cane berkata...

Dia uji kita dengan ujian yang mampu kita hadapi..ujian mengikut kemampuan.Dia takkan uji kite dengan perkara yang kita tak mampu.

kamu seperti kanak2 model baju KIKO.hehehe

ezam berkata...

kiki lala la