Isnin, 21 Jun 2010

ekspedisi mencari langsir bersama mak saya!!!

baru balik dari soping tingkap 
dari nagoya ke tat sing ke jekel
ushar2 baju nikah langsir raya
bersama emak techenta

masuk men's dept kt jekel
alang2 dh sampai situh
cariklah baju melayu untok abah
tanye mamat jurujual tu ade tak saiz XXXL
kompomlah takde kan sbb abah saya saiz amarika
blablabla dia menjual
saya cuma mengiyakan aje
sambil pegang2 kain yg ade
untok amik ati
[kain mahal2 kot]
mmg takde maknalah saya nk beli
tetiber mamat tuh pon berkata:
 
'untok abang yg jenis badan besar ni 
tak sesuwai pakai satin sebab dia melekat
nanti berpeloh cepat basah...'
 
**cisss!!lu nk ckp wa gemok kannnnn**

"jomlah mak kita balik"
  
dan 
kami pon terus keluar dan bergegas ke tesco membeli barang dapor.
hahahaha

besar jugaklah sket...hahaha

note:
kepada staff2 jakel,sila jangan terlalu mengekori kastemer anda
rimas tawu tak kami nk ushar2 kain kolo korang ikot setiap inci pergerakan kami.sila tunggu jauh2.nanti bila perlu kami panggil okeh.

 
sekian,blog kali ini.
 
yang debab siket2,
ezam

13 ulasan:

sI tEDI berkata...

ha ha ha

derang ada komisyenkan kalau dapat jual kain kat kastemer.

ezam berkata...

tedi:ade kot...rimasss gilerr....tp kot ye pon jangan lah ikot rapat gilerr....

sepet berkata...

bukan takat jakel jer..watson pn same gak.suker mem-follow coustomer.

ezam berkata...

sepet:watson sini ok lagik..tak obvious sgt..hehe

citahrudin berkata...

yoh...
kok koyo no to cangkem a wong kae?

ezam berkata...

kayo kuwilah...hahahah..wes tuku baju royo porong citah??

zulfadzly berkata...

aku borong kat kamdar..staff dia xde nak ngekor aih..kalo nak lambai ala2 miss world dtg la dia..kalau x dia dok la ngumpat berjemaah..




sy suke kamdar..sila amek sy jd duta utk 5 tahun..

ezam berkata...

kam what?????????



sorry..tak layan....

hahahahhahah~

Boy berkata...

Hello Encik Besa,

bosan kan kalau masuk kedai je diekori.. rimas sgt

Mazru Majid berkata...

salam..

lmbt lg raye bro

ezam berkata...

boy:sangat annoying lah......ntahape2...


Mazru:raya mmg lambat lagi bang....tapi nk prepare awal plus kedai tgh banyak sale nieh....tukang jahit pon dh ade yg stop amik tempahan dah.....dasyat kan org malaysia..

asbesstos berkata...

saya pernah hampir nak menangis kerana gusar kerana pekerja kedai kain terlalu rapat.. saya takut di-apa-apakan oleh mereka... yelah... mereka kan ramai... lagipun mereka bersenjatakan pisau dan pembaris... khuatir saye..

ezam berkata...

kuden:hahahhahahah vengongg!!!