Selasa, 13 Julai 2010

happy birdey epin!

13.7.2010
genap 30 tahun seorang budak sewel comel
lahir ke muka buku bumi ini.
 
 
beliau yg dimaksudkan adelah yg di depan tu ye
yg dibelakang itu elefen
inchek osman atau lebey femes di panggey epin
bukan upin ipin ye
tapi epain
[ku baru perasan belogmu udah baru.patotlah klik2 yg lama udah nga ada donk]
 
semoga panjang anunya umornya
diberkati Allah hidupnya,di jauhkan dari sakit
berbahagia bersama kekaseh yg terchenta
dan semuga tabah meneruskan hidup
dengan berbekalkan kekuatan semangat 1 Malaysia[tetibe]
 
no matter [who.what.where.why.when.how]you are
we will be f.r.i.e.n.d till death do us part
(wheteher its part I.II,III or partime i dun care)
hahahha bengong
 
Pernah kita jatuh
Mencuba berdiri
Menahan sakit dan menangis
Tapi erti hidup lebih dari itu
Dan kita mencuba melawan

 
:selamat hari lahir sahabat:

note to readers:
21 july juga maken hampir
tak mintak lebey
macbook pon okey
(^o^)

sekian,blog kali ini.

besfren wedding,
ezam





16 ulasan:

citahrudin berkata...

epi bday elephant!!!!

p/s - kakang..entah knp kat kalendar opis aku nih x de plk 21 july..heran lo

citahrudin berkata...

o..silap2..

epi bday spain!!

oh..silap lagik

epy bday epain!!!

ezam berkata...

citah:kejiiiiiiiiiiiissssssss~

sI tEDI berkata...

happy birthday epin

ezam berkata...

citah:set siap2 dalam kelender n kolo tak dapat macbook wide lens pon okey...

tedi:dia ade di melaka tu..org kuat belia..hehehe

h a n i e berkata...

hepi besday lalink....
semoga dipanjangkan usia, cepat baik domam..[mengadolah ekau kan..domam segala].. :P


really miss the day we used to mespes smp lebam wif ezam the sotong..eh..salah...ezam the sengalest..and mr.cd idola boy..

hahahahahah!!

[Y]..Just [Y] berkata...

grand caner tah entry birthday die..siap lagu siti sume..hikhik..

happy birthday to epain anyway.. ;-)

ezam berkata...

hanie:dalam puji ade kekejian disitu...hahaha...cam cipettttttt......kita berempat mmg terhutang budi dgn mespes kan....dr situlah kita saling mengenal sehingga ade boipren org tu siap jelas meles lagik....muahahahahha

Gabby:ni bukan takat gren ni...malah sudah ke tahap colours of banggol nieh...Hehehehehe

h a n i e berkata...

hahahaha itu nama dia badigol soot!!! kann...terpakse ai delete mespes yg dh beratus2 frens itteww...

harus lah jeles kan...wall x de muka lain..ezam, cd, epain..epain, ezam, cd..

hahahahah :P

ezam berkata...

hanie:hahaahha tahu takpe......motiiiiipppp sangat....pehtu nk jumpe punyalah kerek kan.....tapi akhirnya bertemu juga setelah 4 taon.... Hahahha

Liliyuli berkata...

hepi besday epain bukan upin ipin

ezam berkata...

liliyuli:21 jangan lupo...hikhikhik...

h a n i e berkata...

yo la..time tu org tu diva mespes.. nk jumpe jek...dan2 lah nk menyamar jd kerusi meja..


hhahahahaha..

ezam berkata...

cilakakkkkkkkkk

hahahahaha

Boy berkata...

21 July perintah berkurung

ezam berkata...

boy denkisssss~