Selasa, 3 Ogos 2010

a nite with ZZ......

 
*giler ahh melepak dgn ZZ*


bukan senang nk kuar ngan ZZ ni
setelah few times plan tergendala
almaklum masing2 keje jadual tak sama
akhernya dapat minum semeja bersama ZZ 

okeh2 bukan Ziana Zain ye
tapi azizi shamsudin
kenal ke????tak kenal??
mmgla sebab dia mmg tak femes
hahahahaha
+ampoooonnn+ 

okeh2 sirius
saya kawan dgn org bukan sebab dia femes
atau mahu tumpang femes ye
yg penting boleh ngam
pls take note!

kenal zz melalui belog dan kemudiannya di fesbuk
selalu nampak je kelibat beliau di wall cik yanie
(selamat bertunang cik yanie gebu >.<)

klik sini kolo nak pi belog beliau yg dh berkurun tak hapdet

*kemera webkem jerk??..pose dgn muke terpaksa...lol..*

ayat pertama keluar dari mulot beliau
laaa besornyaaaaa kt gambor nampak kecik

**snapppppp**

itulah yg dinamakan fotogenik okeh
anda tak perlu kelihatan kurus dan kacak
yang penting 
SMIZE
smile with your eyes
hahahha

**i am green bcoz i'm shrek**

walopon fes taim jumpe
tapi tak kekok sangatlah
sebab inchek zz ni sangatlah peramah & friendly
baik pula tuh(bodek sebab dia bayor bil)
jadi kepada gadis2 yg maseh bujang mahupon mak jands
kolo berkenan sila antor borang
hahahaa

*milo yg ditaja sungguh mengujakan*

berborak dari soal kerjaya
sampailah ke soal ekonomi dunia[katanya]
dan end up ke soal2 yg off d record[artis sangatt]
semuanya dibincangkan dgn nada selamba
tanpa ada selindung dan bermuka-muka

tengah sembang sembang huhahuha
kawan beliau inchek[dr] haris plak datang
ok gakla sembang2 sekali
paling best antara soklan beliau:

umur brape?
rasa?
26 ek?
**tahan napas bangga diri sat**
31 lah
ye ke????taon 79???
haah
**maseh kembang kempis tak henti2 sampai skrg**

korang mampoo??
hahahaha

apa2pon
semoga ukhwah yg terbina kekal selamanya inshaallah
semoga maju jaya dalam hidup
lupakan kenangan silam 
untuk masa hadapan
yang lebih cemerlang.gemilang.terbilang kecundang
*gilerr skema ayat diatas*

note:
ade sesapa lagi nk togeder???
sok lusa kolo saya dh balik edinburgh susah kang nk jumpe live!
**uhuks**



sekian,belog kali ini.

yang ketagih fesbuk,
ezam

19 ulasan:

W. Hidney berkata...

lahai, keciknya dunia. kenal sangat dengan mamat ni. dia pandai buat kek sponge hehehe

bila nak terjumpa dengan org gua musang plak?

ezam berkata...

hidney:laaa kenal ke???

Ermmmm mamat gua musang kolo pi gunting rambut di d curve sila2lah roger ye...

Liliyuli berkata...

ehemm..ehemm...
bila mau jumpa saya pulak?

auw! *malu-malu kucheng

hahaha!

h a n i e berkata...

walopun rupa mu sudah ku kenal hingga kalau letak ezam seblah tapir pun tiada beza... [lariksss!]

tapi lobang idung mu yang bagaikan terowong karak itu..tetap jadi mimpi ngeri ku...

ngahahaahhahaha!!

chow bedah!!

azizisamsudin berkata...

wah wah wah wah ..... adoi3x .. sambil anggat jari telunjuk ..

kesalahan dalam blog ini ...

1. My name is Azizi Bin Samsudin bukan Shamsudin ...

seken = 2nd .. saya tidak sefamus anda En Ezamudin Safie... dan saya x perlukan fermus itu.. dah memang dari dulu orang kenal saya .. tapi saya x kenal orang .. KEKWAT X?

ted =3rd selamat bertunang ACU YANIE .. dari acu jiji .. kirim salam kat acu MAWI .. nanti kite bebuke makan roty john same2 ..

ford = 4th hai oo .. sempat mengHENCAP @ mengutuk ZZ x update blog .. zz sibuk ngan show sana sini .. mane ngan tilam vono .. anak kemba .. ehhh .. ehh .. salah orang .. hahahhahahaha....
PENGORBANAN SELAMANYA MENJADI MILIKKU ,,, boleh? SORY CD cumill ..


fif = 5th= sesiapa nak kenall .. ok je .. AKU CUMA INSAN BIASA... yang penting ikhlas... i selese .. u selese .. ok la tu ( saida ) angkat jari telunjuk sambil digoyang2 ..

LAST SEKALI ,,, edinburgh?? motip ?? jom ke LONDON !!!

azizisamsudin berkata...

W. Hidney berkata...

lahai, keciknya dunia. kenal sangat dengan mamat ni. dia pandai buat kek sponge hehehe...


sponge kek sahaja ka ?? .. emmm .. off record ! ted ..
yuk2 .. kita buat kenduri ! tunggu kawe kat gua musang .. hahahhaa,,, kondo mewahku di sepang sentiasa terbuka ...(boleh .. x nak kalah )

Mimie.Candy Cane berkata...

hai.encik zz....saya single lagi....


matilaaaa...

ezam berkata...

liliyuli:mohler turun key el.....ermmmm agak2 kolo jumpe dapat hadiah ole2 dari TM tak????

hahahaha

hanie:mongokkkkkkkkkkk..hahahaha

zz:ala salah ke nama tuh...sorrriiiii....menaip taim mamai2 manja..hahahah

ezam berkata...

zz lagik:london weight management boley?????hahahaha

mimie:turn kite nk togeder2 biler nih....dh setahun duk huha huha...

Boy berkata...

26? nak terpelanting rasenye..

i teka dulu 35 salah la ek?

Mimie.Candy Cane berkata...

eh,,dah setaun kan? kejap je masa berlalu..rasa baru semalam kenal ezam dengan entry juadah berbuka puasa..masa tu yu duk bujang lagi kan?

ezam berkata...

boy:kejiiiisssss!!!!

Mimie:ye ye!!!!!!dh setahung....

beLalanG berkata...

setuju ngan boy.... i ingtkan 35.... hahahhaa....

btw en ZZ yg nmpk cm 26... ahaks! :P

ezam berkata...

belalang:layannnnnn~

-cD- berkata...

Ehhh cop cop..
Pengorbanan tu x leh nak cilok ehh, tetap menjadi milikku SELAMANYA.

Matilah beriya cover cite tunangan yanie tu.. tetiba tembelang dipecahkan disini... hahahah. ermm dah masuk fb kot.. (sedey x de fb)

p/s: sure semalam gosip x hengat kan.. ade cite abang kechik ke? oopssss...

ezam berkata...

cD:haruslaaaaaaa 90%....hahhahhaa ooppss~

W. Hidney berkata...

wow nak buat kenduri? suatu kewajipan di ajak org gua musang ni. boleh la i tolong habiskan juadah yg ada. hehehe

boleh jer kalau nak roger2 ezam :)

ezam berkata...

hahahah kuat makankah????

Sila msg2 jika turn ke dunia sebelah sini ek :)

azizisamsudin berkata...

tul2 .. tak jauh pun ekia ngan shah alam .. ehh .. salah ,,,