Khamis, 12 Ogos 2010

tentang interbiu.

13/08/2010
10am-12pm
ada interview di sini
V
V
V
V
-cengkerang-
bukan niat nk menunjuk
[position biasa je kot]
cuma berharap agar sokongan dan doa kalian
memberikan saya inspirasi untuk berjaya
 
takbir!!!!!!
[tetibe]
 
it's really a time for me to change
semoga dipermudahkan semuanya esok 
inshaallah


note:
agak2 pi interbiu pakai baju melayu cara tak???


sekian,belog kali ini.

yang mencari sinar,
ezam

9 ulasan:

citahrudin berkata...

kakang!!!!
berusahalah.....
fightiiiiiiiinggggggg!!!!

Nazrul Azat berkata...

aku doakan kau dapat keje baru tu dude, kesian sgt kat ekau koje mlm jer manjang dh 4 taun kn, aku yg keje mlm sminggu dlm sbln pun azab inikan pulak ekau, dapat nye tu insyaAllah, ekau kan santek, chaiyok!

J.M.R berkata...

ko dpt shell ke? shell br nak interview via phone aku..all the best!

ezam berkata...

citah:tenkiu2...(walo xdapat tempoyak & rambutan dr umah kak choo mu)...hukhuk...

Azat:alah taklah hazab keje malam tu...biasa2 aje...hehhehehe....cuma nk berubah angin tempat baru pula.....makasey baideway.

JMR:haah shell...minggu lepas dh lepas phone interbiu tuh...ni walk in pula....lama plak tu sia ade english tes...haisshhh..dhla english lembab..

-cD- berkata...

Gud luck abg, InsyaAllah kalau dah rezeki x kemana. Try pakai pakaian yg sesuai n x menjolok mata sesiapa yg memandang.. hahahha

zulfadzly berkata...

InsyaAllah dengan berkat Ramadhan..sy doakan encik ezam dimurahkan rezeki..Amin.. ;)

W. Hidney berkata...

pergh keje shell... selamat maju jaya dan good luck!!!

Solehah berkata...

doakan yang terbaik untuk Ezam..

ezam berkata...

tengkiyu2 semua....dh lepas.....ntahlerr..pasrah...