Ahad, 15 Ogos 2010

tentang salah anggapanmu.

 sambil baca sila klik & play
**mampoo nyanyik camni taim posa2 ni?/**
 
ermmmmm.
kenapakah bila kita asek komen kt wall/status FB kawan kita kan
orang ingat kita mesti ade apa2
ade je soklan2 cepumas muncul
dia ade apa2 ke dgn ko?
skendel ek?
blablabla
yang paling hampeh kan
bila org yg kite slalu drop komen
boley plak perasaan perasan
yg kita suke suki kt dia
motiiiippppp???
cantekkkkkk?????

haishhhhhhhh
susahla ini macam.


saya mmg facebook addict.
gila komen.
pantang nampak status baru
mesti tangan gatal nk send komen
mmg takleh diam
even wall post org pon leh gak saya enterframe
ngehngehngeh
 
si capekkkk
 kesimpulannya
kolo tak mahu saya komen di status anda
sila hide status anda dari saya
remove pon okay.takde hal.
nanti bila rindu add lah balik.
selalu dh org buat cengginieh.
ngehngehngeh.
 
dan kolo tetibe saya dh tak komen di status anda
maksudnya saya dh hide status anda
atau malas nk komen
untuk mengelakkan sebarang pitenah

baideway in d haiway
kalo ade salah silap
terover komen ke ape ke
ampon maap dipinta
tak perlu tunggu raya
0-0

 
note:
cintaku bukan di atas kertas.
tapi sering tertinggal didalam tandas.
>.<

 
 
sekian,belog kali ini.

yang dh selim sket,
ezam

12 ulasan:

Mimie.Candy Cane berkata...

ai tau yu suka kat ai..sebab tu yu selalu komen kat stats ai kan? kan ? kan?

[contoh ayat]

:P

ezam berkata...

mimie:ai like yu two....deswai ai oweys klik like button tuh...walopon status tu:kata i am sad....

semualah nk like....hahaha

zulfadzly berkata...

betul tu encik ezam..sy juga pernah mengalaminya dan membuatkan sy tidak bertegur sapa dgn beliau itu..sy tidak terhegeh2 chenta beliau, sy belum desperado. padahal beliau tu yg nan hadoo..perasan sokmo.

ezam berkata...

zul:kannn memasing fefeling hotness...layankan ajeee...suke tengok org bangga diri...

makcik rokiah berkata...

eh xde pun komen ezam kat fb cik kiah...ermmmmm kekekee..

ezam berkata...

cik kiah ade fb ke??????silalah add..inchik tunang tak marahkan????

hiks~

fiD berkata...

macam mane dengan hutan semalam? heee

Jemputan kontest:
kontest contact lens hari raya

ezam berkata...

fid;hutan maseh lagi didalam hati.....taman terlalu kecil...hutan luas skett..aummmmmmmmm~

-cD- berkata...

rasaain....
nak sangat join dunia penuh glam kan.. welcome bebeh... hahhaa

rimas kan? sebab 2 la cD delete segala akaun mak bapak datok n nenek tu. jagan pakse2 join fb lagik ehhh

p/s: sindrom ATS gak ke? hahaha

ezam berkata...

cD:fesbuk best wooo....mehla mehla....teringat jaman2 mespes kite dulu...mehlaaaaaaaaaaaaa

beLalanG berkata...

suka ayt last sekali tu...
cintaku bukan di atas kertas...
sering tertinggal dlm tandas...
FLUSHHHHHHHHHHHH~

ezam berkata...

belalang belalang...tsk tsk tsk....