Jumaat, 27 Ogos 2010

ular emas

aummm chakkkkk...ko hengat ko chanteq????
sekarang ni petang2 aje layan slot lagenda
kali ni citer ULAR EMAS
[isnin-khamis 4.30pm]
mase episod memula tuh duk bantai gelak
sbb karekter Raudhah tuh mcm tak wujud je
**sambil bayangkan hanie sbg raudhah**
 ape baekk sangat lah kan

tapi sekali ha hamekkkkk
melekattttttt
terlepas tengok petang
bley tunggu kt TV9 plak
[isnin-khamis 8.30pm]


rasa mcm nk lempang2 je 
kerekter si piah n senah tuh
mulut cam hanjs

tu belom si munah tuh
depan sikit punye baekkkkkk
malam2 cam syaitonnnn

yg si fauzi suami si raudhah tu plak
kolo ade depan mata mmg2 sah makan kaki jer
tu belom si gemuk nan buat pitenah kata raudhah goda dia
motiiiiipppppppppp
hina sangat
hahahahaha


owh
tetiber gue emosi

*astaghfirullohalazim**
mode ostat on
sambil menangkis serangan zul karipap munah a.k.a mona



baideway
ari ni nuzul quran
hrmmm kejap je kan
raya dh bakal menjelma

seluar semua dh loose
seb bek sepender maseh muat
hiks



note:
alhamdulillah



sekian,belog kali ini.

yang bai baik sayang,
ezam

18 ulasan:

incik mumu berkata...

spender kan beli yang siap ader getah2 kat pinggang kan.. so mesti laaa muat.. keh keh keh..

p/s : tetap bergetah~..

ezam berkata...

mumu:tau takpe..walopon sepender tesco..muahahahahah

p.s:saya mmg sentiasa bergetah...pekat~

Nazrul Azat berkata...

aku tau ekau musti layan citer2 dongeng camtu kan, hehe

ezam berkata...

azat:kah kah kah......terkenan ular lah....

zulfadzly berkata...

malam td baru pestaim tgk full episode..kalau x ada jer yg motong stim..

siot lu!!! baru perasan ada nama aku celah2 mona tu!! mengong!! yg baik2 ko jela..dasar jibek jibraun!!



*elai2 longgar ke bang? lepas ni pakai guni beras jela..taruk reben & gayutkan buah stoberi.

incik mumu berkata...

sy lah yang bergetah yerrr.. sila jangan perasan.. keh keh keh.. dan apekah itu pekat..?? *terasa macam ada maksud tersembunyi*.. hik hik hik..

Mimie.Candy Cane berkata...

yang baik teramat tu yang berdoa tepi sungai tu ke? [babak tu je ai tau]hahahahaha

keje kah hari ni?

E.d.Y berkata...

btol2...memula tu macam bodoh je cite ni...dgn suami pun tiba2 beri salam sbb nak masuk bilik je...lepas tu ucap alhamdulillah kuat2 bila gembira..macam pelik...

tp skrg ni xleh lepas cite ni...sure tgk..kalau terlepas, malam tgk kat tv9...layan beb...

aku suka yatt (raudhah)...die mmg lawa beb pakai tudung...ayu gitu..sejuk mata memandang...bila kat luar, masyaAllah...

(panjang lak aku komen...die hard fan ular emas katakan)

h a n i e berkata...

heyyyyyyy..walopun mulut ai lahar..tp hati baik tauuuu..

yang berhati jibeksss tu pakwe citah, bestfren zul karipap, adek anje mimilk si timun nenen..



hahahahahaha~



*smbil kacau megi dlm piyuk

Solehah berkata...

hehe..citer ni..aku pun terkejut tengok ada orang baik macam raudhah tu. ada la kot dalam drama2..eh, kat dunia realiti ada jugak..

Jangan lupa baca Al-Quran banyak-banyak..amin..

ezam berkata...

zul:bungekkkkkk.....apekejadahnya pakai guni...koman2 RENOMA pakai sehari bau AROMA....hahahahaha

Mumu:kata dh bergetah mestilah pekat...sila jangan pk maksud laen.....achik ni sesuci air di kali ye....pls take note in the lecture hall....hahahah

ezam berkata...

mimie:itulah raudhah.....lemah lembut habessssssssss......owh ni tadi br balek keje.....tido lagik.....hehehe

Edy:haaaaa tu dia die hard fan ular emas zoners....hikhik....layan kan.....tp tang lipstik merah si raudhah tu yg cam pelik.....patot no need lipstik tu.....encik murali(director) pls take note ya.

ezam berkata...

hanie:hoiiiiiiiii tgh2 ari bikin megi dalam piyuk wat gapo??????????


Gadis comel:ade kot org mcm raudhah ni..tp kadar kedapatannya rendahla...

-cD- berkata...

suke tengok mona menurun, melambai lambai tangan cam ngah menari x hengat kat clubbing..

Alhamdulillah, syukur dengan rezeki Allah hari nie.. (feeling raudah sekejap) hahahah

ezam berkata...

cD:kah kah kah mode menurun sambil berdansa la tuh...


owh sambil menadah tangan tiap kali raudhah bersyukur.....

suciiii sangat kan...

E.d.Y berkata...

cite melayu biasa la..lipstick kompem pakai..makeup xleh tinggal..xmo nampak buruk depan camera...

W. Hidney berkata...

sejuk mata menengok imej ostad tu

ezam berkata...

hidney:ostat yg mana tuh????dlam dram tu ke yg dalam belog ni?

hahhahahahaahhaha