Ahad, 19 September 2010

Movie review:RESIDENT EVIL- AFTERLIFE


tempat:GSC Mid Valley megamall
masa tayangan:2.40pm
harga:ditaja sepenuhnya(dia yg beriya nk tengok)
movie:resident Evil Afterlife
pelakon:milla af4 jovovich, Ali mamak larter,wentworth miller etc


caner nk start ek
memula pi gym
besenam katanya

pehtu hamek si asrul a.k.a budak mainan kt Cheras
pi open haus umah kawan beliau di bangsar
then kami bergegas ke Mid Valley.
usai solat zuhur kami terus ke panggung utk menonton

mamat tu tapau kuih raya
saya lah suruh
save bajet k dari beli popkon
gemuk nanti
hahhaha


paling best
saya tukang makan kuih raya
ada tart ada biskot gajus ada biskot kacang
terbaeekkk wookkk makan kuih dalam gelap
skrin besor plak tuh
habis satu bekas saya makan
biskot raya beliau
tak sampai 5 menit
cerita bermula
i am gone with the wind
zZZZzzzzzzZZzzzz
sedor2 dh ko 4
masa tuh derang dh dkt nk sampai atas kapal arcadia

sambung lelap sket lagik
tawu2 yg jahat tuh dh meletop dlm kapal
*clap.clap.clap.clap*
the end
credit title pon kuor

sekian saja review movie untuk kali ini
kah kah kah

**ezam jovovich**
LoL



p.s:saya suka tengok romantik komedi.muvi yg cenggini saya jamin saya tido


Sekian,belog kali ini.

yang benci keganasan,
ezam

11 ulasan:

miss dilla berkata...

tak best ke cte tu????
cnfrm tdo juga kalau g tgk.
hahahah~~

Tanpa Nama berkata...

mcm khemak sgt reviewnye..hahah

XOXO

-cD- berkata...

bayangkan movie XXX ditayangkan dipawagam malaysia... x mungkin ada yg berperangai macam en ezam nie kan?

semua mata terbeliak je...

W. Hidney berkata...

pergh best arr review citer ni. nak tengok arr

h a n i e berkata...

kotak merah bila?

ezam berkata...

dilla:best ok.....jgn lupo bawak kueh raya sekali..hahahah

tanpa nama a.k.a epol:kah kah kah...jangan marah naaaa

cD:yg tu ari2 pon tengok....hahaha

hidney:best gilak....terbuai2 keasyikan...

hanie:tgu gajik lah spt yg di janji2kan...skrg kite pektus vokal dulu..hahah

GaDis CoMeL berkata...

haha. terbaek lah wak ezam. tido dalam panggung adalah terbaek. sama kes macam aku tengok movie citer melayu dlu. haha.

ezam berkata...

gadis comel:kah kah kah...seb bek free...kolo tak kena amik batang mancis n tahan...lalalalala

Mimis berkata...

Lorr.. tido ke? saya pun mcm ala2 nak tido gaks sbb tak paham ape2 pasal cerita tu. Tapi disebabkan tiket saya pun ditaja, kesian org yg taja tiket saya tu.. huhu.. so saya tgk aje la. Walau pun dekat 10 kali sy tanyer kat kawan saya biler cerita ni nak abih.. hehe..

Asrul "iLham" Sany berkata...

seb baek tak dengkur...
next tgk eat, pray, love lak.
fefeeling akak julia

ezam berkata...

mimis:hiks......mcm lama aje citer tuh kan....2-3x terjaga tak abes2..hehehe


abe kelate wei:tunggu gaji kuor k...