Ahad, 5 September 2010

pesen raya taon ini.......

raya dah makin dekat
ada lagik yg buat last minit shopping
ade lagi yg maseh memikir2kan pesen 
yang paling up2date raya neh

harus diingat ya
selain ziarah menziarahi 
dan bermaaf2an
hari raya juga adelah hari untuk pasang badan
dan show off apa2 yg patot
especially gegerl ya
liplapliplap anak manap
ha kaw hamek

dh tawu nk beraya kt kampong
pakai baju ala2 nk buat sepesen show
rambu ramba di alam fana
berpeluk2 ketiak meronta ronta

so untuk taon neh apo kato korang 
cube pesen baru
tarbaekk wokkkk
.
.
.
.
.
.
.
.
di jamin tak berpeluh
dijamin tak panas
.
.
.
.
malah anda akan menjadi
talk of the year
samada di kampong
mahupon di zimbabwe adenya
.
.
.
.
dah ready semua???
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
tadaaaaaaaaaaaaaaa

**ada berani ????**

gambar amik dari email si idris

kah kah kah
renung2kan dan selamat beramal

baideway
 agak annoying tengok org duk kutuk stail tudung siti nurhalija
bagilah dia sedikit ruang
inshaallah nanti adalah
doakan aje yg baek2 sudaaaa
yg ko nk caci maki apesal timah??
koman2 dia tak pakai terbelah2 atas bawah
-tetiber guwe emo-

note:
yang baek kita ikot
yang tak berapa tuh janganlah diikot
masing2 dh besau


selamat mengerjakan umrah
buat siti dan suami
ailebiu4eva
>.<



sekian,belog kali ini.

yang benar2 sayang,
ezam

12 ulasan:

iQa~ berkata...

ptut cube aku rasa pesyen tu... tp kne bersiap sedia kne baling la...hahaha~

saedon siput sedut berkata...

ostat ejam,apa pandangan ostat mengenai isu ini?? ada patut ke kite mintak bantuan munah utk santau jer si betis tiang telepon ni?

ezam berkata...

iqa:itu pesen utk yg berani mati je..hahahaa

ezam berkata...

saedon a.k.a zulibek:sedap gak tengok....hahahhaha

Mimie.Candy Cane berkata...

baju pesen ni memang mintak penerajang free...

ezam berkata...

mimie:agak2 ade yg kena sumpah jd esbok kolo pakai neh...

Mimie.Candy Cane berkata...

sumpah jadi esbok khas utk simpan telur busuk je

hans berkata...

walaweh
apa ke pelik dia pakai tudung tapi kaki nampak sampai ke peha
adess
macam2

P/S : Aku Maluuu

ezam berkata...

mimie:telor busuk toksah simpan dalam esbok..simpan kt suor saedon tuh je..hahahhaa


hans;dunia semakin pelik....

Im Single berkata...

biar betol....

E.d.Y berkata...

encik ezam kah yang berbaju sebegitu??

ezam berkata...

samel:agaknyalah kot....hahaha

Edy:kaki guwe tak sebesar itu...hahaha