Rabu, 27 Oktober 2010

bila di tanam hidup-hidup.

 
BURIED
[sebot ber-rid bukan burit]




satu2nya muvie tahun ini 
yang bisa buat saya menangis tersengguk-sengguk
citer yg punya pelakon paling ramai
iaitu ryan reynolds, ryan reynolds, ryan reynolds, 
ryan reynolds, ryan reynolds,
dan ryan reynolds.
ramai kan????
LoLs




citer ni mengesahkan tentang paul 
yang di serang oleh penjahat kt Iraq 
time antor barang bantuan
dia telah ditanam idop2 
dan si penjahat telah meminta tebusan jutaria dari dia.
cenggituhlah lebih kureng 
[gile skema ayat]

 
scene beliau bercakap ditelepon dgn mak dia sungguh menyayat hati.
dan scene beliau bercakap dengan bini beliau
terus buat saya mengelap ingus dgn jari jemariku ini.
sedeyyyyy koo..



secara otomatik saya coba berada di tempat dato' sosilawati
membayangkan bagaimana beliau disiksa
oleh orang2 yang takde perasaan nieh
gila lah wei
i haid you kilerrr!!!!!


secara jujurnya
saya tersiksa,takut dan serem2 sejuk 
masa tengok citer nieh
saya terbayang bagaimana agaknya keadaan kita 
bila didalam kubur nanti
dengan dosa2 yang melimpah ruah nieh
hrmmmmmm




sekian,blog kali ini.

yang manis mcm madu,
ezam

8 ulasan:

h a n i e berkata...

nanti ai tulis jawapan sesiap ye dekat mana yang patut...tak de la menggagau nak jawap exam dalam kuburrrrr nanti..hikss







p/s:best kan nama baru yu...pak munawer ejambek..ai loike! kahkahkahkah!!!

ezam berkata...

hanie:wakakakakkakaaka bengong!!!!!!!!!!!!

dasar haniebek!!!!

Liliyuli berkata...

bahasa baku ai baca burit...kahkahkah

ezam berkata...

liliyuli:kotor..haahahah

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ berkata...

hahaha...ai takut nak sebut tajuk pilem tu..kang di kata nyer mencarut lak

kuikuikui..

♥ Vee Violet ♥ berkata...

Paul sotongkah? =D

beLalanG berkata...

keseluruhannya.... ok ke x citer nie?
ada yg ckp x best....

ezam berkata...

yanie:ekeekeke..sebut bebetolll....

vee:ni paul ensem....heh....


belalang:as for me i like it sebab dia bermain dgn emosi.....org2 lain maybe ckp boring but for me mmg sangat2 emosi....