Selasa, 12 Oktober 2010

tangkap gambar di rumah org kawen.....

 
 
last week team up dgn uda amik 1 job wedding
tak banyak sangat snap2
sbb jd pengarah seni katanya
tapi sempat gak lah snap2 sket2
banyak lagi perlu belajar
saya agak lemvavi sket
huhuhuhu
 
kad jemputan pengantin
 
sesi outdoor

hak milik mak andam

majlis berkhatam(ada mcm majlis berkhatan pula)

hasil kretip makcik pengantin

kolo berminat calling2lah cik laili ek...

bukan jimmy choo tapi tetap shoee

cincin emas 18k

chakkkkkkk

hasil kretip makcik pengantin gak

antara bunga2 yg menyerikan table setting makan beradap

yummmy

cantikkkk gilerrr

gambar pengantin kena tunggu uda upload di fanpage beliau di facebook
pre edit dh siap.mmg cool
 
baideway
pengalaman yg cukop menarik
sambil2 asah kompiden level
nanti kolo2 dh terrer kawen sok 
senanglah snap gambor sendiri
jimat beb
kahkahkahkah
 
thanks to Laili sebab amik kami
and 
thanks to uda sebab sanggup ambik job last minit ni jugak
huhuhuhuhu
nanti kolo ade rejeki team epalhijau 
combined dgn jari events ek
masyukkkkkkkk!

note:
ade sesapa lagik nk amik gambor kawen???
 
buzz me.
harga boleh runding.
(cewwahhhh)

 
 
sekian,belog kali ini.

yang berair tengok org kawen,
ezam


13 ulasan:

Mimie.Candy Cane berkata...

saya nak kawin dalam ujung taun..boleh tempah awal2 tak?

tapi tak tau la ujung taun bila kan...

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ berkata...

kalau kenduri kat aloq staq & kelantan...bleh pi dak? hahahha

nak booking awai2 nih...hehhehehe

sepet berkata...

kalu nak amik gambar pre wedding buleh jugak kan?? tapi x tau lagi sape perantin laki nye..


hahahhaaa..

jarijemariEVENTS berkata...

waahh Achikk sudah bersusunnn client baru booking tuk amik gambar nih... syabbashh!!! *clap-ganda 24*
semua pakat nak kawenn tu bila tgk skill Achik ni makin mantOPpp! hahahah


jjE ok je kalo nak combine/crossbiz dgn siapa2 sj. cheeewah! (mati la no hp sebesar2 alamm, kalo ada yg call.. apa aku nak jwb?)hahahahha

ezam berkata...

mimie:tergelak2 pokcik membacanya....bergoyang2 perot gendut ini....ekekekkekeke


Yanie:inshaallah kolo kena masa dan tarikh bisa aja deh...(p.s:wahhhh taon depan ek???)

ezam berkata...

mimie:tergelak2 pokcik membacanya....bergoyang2 perot gendut ini....ekekekkekeke


Yanie:inshaallah kolo kena masa dan tarikh bisa aja deh...(p.s:wahhhh taon depan ek???)

ezam berkata...

sepet:boley2......kolo xde lagi pengantin lakinya kami juga menyediakan pak sanggop untok anda....hahaha...ada bran?????

Jj aka laili:hikhikhik....siyes cantik pelamin bergambor2 tu,,,inshaallah akan pakcik tiru nanti..ekekekekekeke...

Baideway kapkek tu mmg cantek....nk oreder lah...kang pakcik sms.

jarijemariEVENTS berkata...

pakcik nak tiru tuk pakcik nyer wedding kerr??? hemmmm mesti best tu.. gamabr masa kecik2+ gambar bila besar.... transition sungguh drastic! hhehehehhee... pasti family pengantin pempOan terkasima istana kaca! hhahahahaha!
*larikkkk capai perisaii


komen Achik tuk Sepet: guling2x nak gelakk...

sahromnasrudin berkata...

salam ziarah..salam kunjungan pertama...kenal blog ini dr blog tasek M..tahniah!!! blog ini menarik lain dari yang lain..syabas dari saya

ezam berkata...

sahromnasrudin:hiks...mekasey sebab singgah..biasa2 aje kot....

mimizuzuhaha berkata...

main baling2 bunga kat taman pun layan jgk

E.d.Y berkata...

ada bakat..wedding sendiri bila pulak??ke xmampu??

ezam berkata...

mimizuhana:yezza..mmg layann..baling batu bata pon layan..hahaha

edy:tunggu la budak2 junior dulu lepas...