Selasa, 23 November 2010

aktiviti memanjakan diri...lalalalalala



tah mimpi apa
firaun kawan saya itu
telah memaksa saya ke salon
buat facial katanya
why not kan
memanjakan diri katanya haktuihhhhhh
miahahhaha
 
ini muka sebelom di cuci

masa akak tu gosok2 sapu mmglah sedap
sejuk jerk rasa
tapi
sekali akak tu cungkil2 kulit muka
hamekkkkkkkkk
macam nk menjerit rasanya
sakit ko
dhla kulit jenis sensitip
haiiilaaaaahhh
 
masa memula akak tuh
cucuk tang kening
dalam hati pon berkata
deymmmmm akak ni cabut kening gua
nak mamposssss
cuak dh nieh
ghupanya dia cungkil2 whitehead
kah kah kah
gelabah
 

macam bengong jerk
 

paling kelakor
masa akak tu pakaikan mask
pehtu akak tu kuor
i tot lah dia kuor
so amiklah hempon dalam poket
and cube try test nk snap gambor sindri
 
tapi tak bunyik2 sebab tak tau mana nk tekan kepad
almaklum berbungkus dah tu kepad lock la plak
sekali terdengor bunyik kerusi
rupanya akak tu ade kt sebelah
cilakak
rasa mcm nk gelak guling2 kemaluan jer
pehtu buat2 main2 lambung hempon n simpan dalam poket
cover malu dow
hahhaha

ok ok
enuff mengarut
nak tengok hasil facial tersebut
this is my new face after facial
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.

lihat hasilnya...hemsem kann

kah kah kah kah
kau ada???

note
i wonder howlah kaum wanita boleh spend berjam2 buat facial
saya mmg tak boleh tahan
lama banget
seksa!!!!!!
 
 

 
 
 
sekian,blog kali ini.

yang tak cantik pon takpe,
achik ezam

11 ulasan:

-cD- berkata...

Wahhhh hebat..
Abang g salon mane nie?
akak tu guna kertas pasir jenis kasar ke? oopssss..

achik ezam berkata...

cD:muahahahahhaha cam hampeh..guna skII jerk...haha

sepet berkata...

mesti akak tu senyum-senyum siput bila nampak u tekan-tekan hp kan..

lepas u kua jer salon dia, pecah perot dia gelak koWttt~


hahhahahhaaa ...

♥ Juliana Violet ♥ berkata...

wah! jejaka berbaju biru itu sgt hot okay?
kenalkan pada Vee yang single mingle nie...
=p'

*memang sakit kalau facial*

achik ezam berkata...

sepet:tak kot..sbb lepas ai kuor ade kastemer len masok..muahahahaha

achik ezam berkata...

vee:ai main google je..tak kenal pon...hehehe

Mimie.Candy Cane berkata...

saya ialah seorang wanita yang tak pernah buat facial..ape2 pun hasilnya mmg sangat mengagumkan..effect ke muscle skali ye

achik ezam berkata...

mimie:memang hebat akak tu...gosok2 kt muka effectnya sampai ke mucsle2 semua ha..

sekarang semua orang ingat saya pelakon korea

hahahhahahaha tabley blah~

NAZRUL AZAT JAMIL berkata...

awwwwwwwww

E.d.Y berkata...

metro sngt

achik ezam berkata...

azat:aummmmmmmmmm..hehehe



edy:metrobuskah????hahahaha