Sabtu, 27 November 2010

story super [not really] heroes

episod cerita bergambar
sekumpulan superheroes
pada suatu hari
seman, mamat, tukiman dan leha mengembara ke hutan rimba
alah nak lite2 lah tuh
superhero jaman sekarang bukan leh caya

 


tetibe leha hilang dari pandangan
mereka yg laki-laki ini tercari cari 
di manakah leha
harap2 leha selamat
jangan pilih jalan hitam okeyyy





mereka bertiga pon berpecah
seman menutup mukenya

owh no kamera plzzzzz
eleyh eksyen lah seman neh



omaigod
omaigod
omaigod

mereka ternampak kaki leha
mereka sudah berfikiran lain macam
bunuh??bakar???buang????




owh
godammit
rupanya leha dan seman berpasangan!!!!
muahahahahahaha


sekian cerita yang tah apa2
ekekekekeke

saja nak test2 ngambik gambor
serta ngedit2 guna fotosyop

almaklum saya budak baru belajor
kolo salah janganlah dijolokkan
nanti susa2 nk kena angkat sumpah kt mesejid
mcm sepul..
kuikuikui



sekian,belog kali ini.

yang tak inesen sangat,
achik ezam

7 ulasan:

Encik Bell (beLalaNG) berkata...

lawalah gmbr... nk blaja photoshop ngan en ezam....

achik ezam berkata...

aishhh.....kita pon tgh belajor ni inchek bell...maseh xpandai2 lagik...

asbesstos berkata...

aku sangat sukalah bro tone hijau kau.. nice picture too.. pakai lens pe ni bro? bukan main lg micro bokehnye.. hahahhaa

achik ezam berkata...

nk kena lempang ko ni kuden....hehehehe

Asrul "iLham" Sany berkata...

owh, cam ne kalau my anak2 kena rumput cam tuuu???

Ohmaicouture Barbie...

;-)P

achik ezam berkata...

asrul:nak cuba?????

Asrul "iLham" Sany berkata...

ok je, tapi menan2 murah dah ar..
hahahahhaa