Selasa, 30 November 2010

tentang cikgu shida

owh mai mai

sungguh gila-gila ini urang
i loikeee
hahahahha


ramai orang taksuke cara beliau
macam2 lah orang cakap
tapi
pada saya dia kretip
takkanlah asal nama cikgu je 
kena skema, kena control, kena cover

cikgu pon orang juga.
tak gituuu.


lagik satu
saya suka kolo dapat cikgu yg gila2
soo tak bosan taim belajor
kolo setakat masuk kelas bukak buku teks
bebel2 pehtu periksa
soooo takde kualiti
huhuhuhu

my 2 cents



sekian,belog kali ini.

yang takleh jd cikgu,
achik ezam

18 ulasan:

Siti Mashitah Saidin berkata...

btoi2~

Khumaera Ismail berkata...

hurm..namanya cikgu..akan jd contoh pd studnt..kalo bkl anak2 kita tgk camnie..hurm..

achik ezam berkata...

SMS:hehehehe...kannnn

achik ezam berkata...

khumaera:saya takde masalah...pandang dr sudut positip...


ramai anak2 dapat no.1 dalam exam tapi sampai situ je lah...tapi tak outstanding di alam realiti..hehe

♥ Juliana Violet ♥ berkata...

Ramai yang cakap pasal nie...
:)
Vee tak sempat tengok lagi...
=))

P/S : Setiap orang punya cara orang happykan diri sendiri.. Tak mengganggu orang lain, itu yang paling penting.

achik ezam berkata...

vee:dets d point...

Mimis berkata...

Tiba-tiba femes pulak cikgu Shida ni.. smlm sy tgk video klip dia.. kelakor okeh..

sHaH berkata...

bro, sesungguhnya I LOIKE YOUR COMMENT about her...

aku bukan minat dier pown. but naik menyampah bile org pertikai kredibiliti dia sebagai seorang guru. ada seorang blogger bodoh siap kata dia mencemar profesion perguruan. aku yang nak jadik cikgu ni tak terasa tercemar pun. rasa ok je..

education system sekarang dah rigid dengan exam oriented nyer lagi. so cekgu pun jadi skema. bile ada cekgu yg tak skema macam ni, mulalah orang nak kata macam2.
seriously, kenapa la kite sebok nak judge orang.

sedangkan kite lupe nak tengok diri sendiri.masyarakat salahkan guru dalam banyak hal. mak bapak yg dok sebok keja tu lepas tangan. sedey dowh..

biarlah anak2 kite tengok cekgu diaorang mcm ni. bukan cekgu dier buat blue pun. lagu pun bukan lagu lucah. lagipun tak ramai cekgu yang "animated" macam cikgu shida. nak jadi cekgu, takleh terlalu rigid.

yang baca, cube pikir. cikgu wat video miming atau cikgu yg cabul budak. mana yg lagi teruk?

aku ada wat entry pasal cekgu shida.. cek it out..

http://shahdrahman.blogspot.com/2010/11/cikgu-shida-pencemar-profesion.html

boyoteen berkata...

stuju... die nie kretip..walaupun nampak stupid...but that her way... biar la kan... masing2 ada cara masing2...x suke x yah la tgk

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ berkata...

lagu best..
video keretif...

hehehee

jarijemariEVENTS berkata...

Ezam sungguh positip comment kau. I like! Ni kalau cikgu syida tau nih mesti dia akan dedicate miming 1 lagu tuk ko.

*bertambah lagi ler koleksi miming dier kat yutube.. aiishh pengsan camni*

mmg kreatif berseni cikgu nih. awal2 dulu2 tgk mmg terbarai2 gak gelak lucu bangatt. Human ni memang ada sisi 'gilanye' regardless profession apa yg dipegang, camtu gak cikgu syida...hehehe
cuma bila dah byk sgt videonyer, rasa mcm ada yg xkena pulak, tertanya2 gak betul ke cikgu nih... level of 'confident'nye sungguh 'menakjubkan'

asbesstos berkata...

aku pun bukan peminat dia.. tapi bagi aku tak boleh salahkan dia sbb dia sorang guru je.. lebih elok gini daripada guru2 yang wat maksiat tu..

dia cuma nak berkreatif.. dan hiburkan diri or org len dgn cara gini.. tapi.. terpulang kat org yang tengok.. terima atau tak.. :)

aku cuma tak suka video waka-waka dia je.. miming jela.. xpayah menari.. hahaha

achik ezam berkata...

mimis:kannn ade gak 1,2 yg ke laut tp mmg kelakor.hehhe


shah:haaa tu dia bila cikgu berkata2...tp kan sekarang nih yg jadik cikgu bukan sbb suka tapi sebab terpaksa..huhuhu...tak campur..hehehe

boyotin:hehehe...yerp..but malaysian mentaliti selalu ke arah yg negetip...

achik ezam berkata...

yanie:bila org putrajaya nk buat cengginih?????hahahah

JJE:teringat jaman kite sekolah dulu kan...sesikit berdiri atas kerusi pehtu kena duk luor kelas..haha

asbestos:ko suke dierrr ekk..wakakakaka

Encik Bell (beLalaNG) berkata...

shes a star born form utube! :P

E.d.Y berkata...

ada baik dan buruknya cikgu shida ni

achik ezam berkata...

encik bell:anda bila lagi?????



edy:moral of th story,bersederhana dalam serba serbi :)

mimizuzuhaha berkata...

nape aku geram tgk cikgu ni. rasa nak lepuk2 muka dia..expression muka dia tu haish..(geleng pala)